Jak bude výrobek doručen

  1. Způsoby a ceny doručení
    Existuje několik možností, jak si po nákupu převzít svůj výrobek. Vyberte si tu, která Vám nejvíce vyhovuje. Pokud je vámi vybraný výrobek na skladě a vy si ho objednáte v pracovní den při dodání na dobírku nebo po po připsání úhrady na náš účet do 8 pracovních dní  ho máte doma.
    * v případě objednávky výrobku v den pracovního volna nabo svátku je zásilka dodána spracována nejblizší pracovní den.

    Zaslání výrobku na adresu kurýrem
    Po celém území České a Slovenské republiky doručujeme objednaný výrobek pouze prostřednictvím kurýra.

    V případě objednávek výrobku na dobírku, bude výrobek doručen do 10 pracovních dní po přijetí objednávky. V případě, že se dodací lhůta prodlouží, například z důvodu nedostatku výrobků na skladě, budeme o této skutečnosti neprodleně informovat.

    V případě objednávek výrobku s platbou převodním příkazem nebo prostřednictvím internetbankingu, je výrobek expedován až po připsání platby ve prospěch účtu společnosti. Platby prostřednictvím internetbankingu je nutné uhradit do 48 hodin, objednávka bude spracována ihned a po úhradě odeslána následujíci den. V případě neuhrazení objednávky včas, se zákazník vystavuje riziku, že výrobek již bude vyprodáno. Objednávky neuhrezené do 72 hodin budou stornované.

    Osobní odběr v prodejně Dráčik
    Osobní odběr výrobku, objednaného přes internetový obchod, je na prodejně Dráčik možný pouze při platbě předem. Není možná úhrada objednaného výrobku přímo v prodejně Dráčik.

    Výrobek objednán na osobní odběr v prodejnách Dráčik v rámci ČR a SR doručíme v průběhu týdne - tj. při nejbližším rozvozu výrobků ze skladu na prodejnu. Výrobek bude ze skladu na prodejnu expedován až po připsání úhrady na náš účet. Ve výjimečných případech se může stát, že výrobek bude doručen do 6 pracovních dnů od úhrady. O jeho doručení na odběrné místo - prodejnu Dráčik, budete informováni emailem a SMS. Seznam odběrných míst - prodejen Dráčik s adresami, otevíracími hodinami a také mapami, najdete zde.

    Výdej objednaného výrobku: Výdej objednaného a zaplaceného zboží je možný pouze po nahlášení čísla objednávky a celého jména a příjmení osoby na kterou je objednávka vytvořena.

    Výrobek si můžete vyzvednout do 5 pracovních dnů od oznámení o doručení na odběrné místo - prodejnu Dráčik. Po uplynutí této lhůty bude výrobek zařazen do prodeje a Vám bude vrácena na účet uhrazena cena výrobku. V případě nevyzvednutí objednaného výrobku na odběrném místě je prodejce oprávněn účtovat manipulační poplatek za vyřízení a stornování objednávky ve výši 25, - Kč.

    Na odběr výrobku v prodejně Dráčik Vás budeme informovat e-mailem a SMS zprávou. V případě, že jste informaci o možnosti převzít zásilku neobdrželi více než 10 pracovních dnů od objednávky, kontaktujte ještě před návštěvou prodejny pracovníky internetového obchodu e-mailem nebo telefonicky.

    Proč platit Manipulační poplatek při osobním odběru? Zdá se Vám nelogické účtovat manipulační poplatek, když i tak provozujeme více než 140 prodejen Dráčik? Zde je krátké vysvětlení: Každá internetová objednávka je vyřizována samostatně, bez ohledu na aktuální zásobu objednávaného výrobku na prodejně, kde si výrobek chcete vyzvednout. Objednaný výrobek je vždy expedováno z centrálního skladu Dráčik. Objednávce je věnován určitý čas, komunikace, zabalení výrobku aby se nepoškodilo a také zaslání SMS. Proto je služba zpoplatněna, aby i v případě objednávky např. za 100, - Kč byla tato služba rentabilní. Rozhodně získáváte jistotu, že objednaný výrobek na prodejně najdete a to za zlomek ceny poštovného. V případě objednávky nad 1000, - Kč poplatek neplatíte.

    Proč je osobní odběr možný jen s platbou předem? Platbou předem zamezujeme zneužívání této služby na objednávání a následně nepřevzetí výrobku na prodejně, například dětmi, které naši internetovou stránku často navštěvují. I službou osobního odběru na prodejně Dráčik nám vznikají manipulační náklady, které by při zneužívání mohly vést ke zbytečnému předražení této služby. Za pochopení děkujeme.

    Ceník dopravy

    Doprava výrobku na prodejnu Dráčik v ČR i SR

    Objednávka v hodnotě do 1000,-Kč (manipulační poplatek) *

    25,- Kč

    Objednávka v hodnotě nad 1000,- Kč *

    ZDARMA


    Doprava kurýrem v rámci ČR a SR

    Doprava do 24 hodin * + balné, platba předem, objednávka do 500,- Kč

    169,- Kč

    Doprava do 24 hodin * , platba předem, objednávka nad 500,- Kč

    129,- Kč

    Doprava do 24 hodin + balné, dobírka, objednávka do 500,- Kč

    220,- Kč

    Doprava do 24 hodin, dobírka, objednávka nad 500,- Kč

    180,- Kč

    Doprava do 24 hodin, platba předem * /dobírka, objednávka nad 2500,- Kč

    ZDARMA

    * po připsání úhrady na náš účet

    Kurýrní služba doručuje zásilky v pracovní dny od 8.00 do 16.00 hod. Zvažte prosím adresu doručení zásilky, aby Vás kurýr zastihl (např. adresa pracoviště). Také je nutné v objednávkovém formuláři uvést správné telefonní číslo, aby Vás kurýr mohl předem kontaktovat. Správné vyplnění údajů je důležité, aby se zásilka nevrátila zpět. V případě opětovného zaslání je opět účtovaný poplatek za přepravu.

    Uvedené ceny přepravy jsou platné v rámci České a Slovenské republiky. Poštovné do jiných zemí je počítáno samostatně a zašleme ho na vyžádání.

 





Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-