Jak zaplatit

Při objednání výrobku s platbou na dobírku budete platit až při dodání výrobku. Platíte částku uvedenou v potvrzení objednávky přímo kurýrovi. Kurýr Vám vystaví potvrzení o převzetí hotovosti. Není možná platba platební kartou. Před dodáním výrobku Vás kurýr na zásilku upozorní SMS nebo zavoláním.

Po objednání výrobku s platbou předem máte možnost výrobek uhradit ihned po uzavření objednávky. Na stránce se sumarizací objednávky si vyberete spůsob platby .
- v případě výběru „Převodní příkaz“ se Vám po ukončení objednávky zobrazí údaje pro zadání platebního příkazu ve vaší bance nebo na poštovní poukázku.

Platby prostřednictvím internetbankingu je nutné uhradit do 48 hodin, objednávka bude spracována ihned a po úhradě odeslána následujíci den. V případě neuhrazení objednávky včas, se zákazník vystavuje riziku, že výrobek již bude vyprodán. Objednávky neuhrezené do 72 hodin budou stornované.

Také v e-mailové zprávě, kterou dostanete po vytvoření objednávky jsou uvedeny všechy údaje potřebné k platbě. V případě, že jste zprávu neobdrželi, je pravděpodobné, že ji máte v nevyžádané poště - spamu. Tato zpráva je odeslána vždy hned po uzavření objednávky a je odesílána automaticky. Pokud zprávu nemáte, nebo nejdou zobrazit údaje pro úhradu, můžete výrobek uhradit převodním příkazem:

Bankovní spojení pro úhradu objednávek:
Peněžní ústav: ČSOB
IBAN: CZ25 0300 0000 0002 6226 0478
variabilní symbol: používejte vždy číslo objednávky.
Částka: hodnota objednaného výrobku / po slevě / a přepravní náklady

Všechny prodejní ceny na stránce jsou uvedeny včetně DPH.

Pokud nemáte potvrzující e-mail a nezapsali jste si údaje pro platbu po uzavření objednávky / částka a variabilní symbol /, vyžádejte si číslo objednávky a částku na úhradu na e-shop@dracik.sk.


- v případě, pokud si vyberete platební metodu PaySec můžete využít platebních metod přes Internetbanking ČSOB, internetbanking Poštovní spořitelny / Era nebo platbu platebními kartami MasterCard, VISA a Diners Club. Výhodou platby přes Pay sec je, že informaci o zaplacení objednávky máme okamžitě k dispozici a výrobek je odeslán hned po realizaci platby.
Výrobky zaplacené přes PaySec můžete mít již následující den doma / dle bodu 9 /.


CO je PAYSEC:



PaySec je moderní online systém pro velmi rychlé a bezpečné nakupování na internetu. Součástí PaySec je platební brána, která slouží k realizaci platební transakce. Pomocí platební brány můžete pohodlně a rychle autorizovat transakci a zaplatit tak za objednaný výrobek. Své osobní údaje ani číslo kreditní karty nevystavujete žádnému nebezpečí a platební transakce proběhne během okamžiku. Více o platbách na www.paysec.cz.




Postup při platbě PaySec:
- stlačíte tlačítko "Zaplatit pomocí PaySec" po odeslání objednávky
- jste přesměrováni na platební bránu, kam se přenesou informace zadané v objednávce
- vyberete si banku pro Internetbanking, nebo konto Paysec, nebo platbu kartou
- zrealizujete platbu podle pokynů na stránkach banky
- o výsledku platební transakce jste informováni na obrazovce a e-mailem.
- informaci o zaplacení máme okamžitě k dispozici a výrobek je odeslán hned po realizaci platby

Pokud nám banka nepotvrdí platbu PaySec, může to být z následujících dů­vodů:
- zamítli jste platbu
- nemáte dostatek finančních prostředků na účtu nebo je váš účet blokovaný bankou
- nedokončili jste autorizaci nutnou k proběhnutí transakce

Po objednání výrobku s platbou na dobírku zaplatíte hotově kurýrovi, který Vám objednaný výrobek doručí. Neplatíte nic předem.


Děkujeme za nákupy.





Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-