Chcete pomáhat ukrajinské armádě?

Tak se jděte postavit do zákopu a vyzkoušejte si to. Naložíte do gatí ihned, jakmile překročíte hranice. Těch vašich pár centů pomůže akorát tak některému Ukrajinci do hrobu.

Ptal se někdo z vás ukrajinských vojáků, jestli chtějí bojovat a umírat v této nesmyslné válce? Oni se na vaši pomoc mohou vykašlat. Většině je ukradená i celá Ukrajina. Chtějí mít klid a jít ke svým rodinám.

Komu však Ukrajina není ukradená jsou ti, co by ji chtěli koupit za nic, nejlépe vylidněnou od všech Ukrajinců. A daří se jim to zatím dobře. Po této poslední totální mobilizaci, se možná z původních 40 milionů obyvatel, jejich počet sníží na 10 milionů. Genocida jako z partesu.

Americký kongres jásá nadšením. Investice tisíciletí. Za směšných 60 miliard, na starý novinový papír vytištěných amerických šušno dolarů, což nazývají pomocí, se jim podaří vyčistit pěkné území od původního obyvatelstva. Mají to už vyzkoušené, ale tentokrát nemusí jezdit po prérii na koni a riskovat život. Ukrajinci se i za pomoci pomahačů zlikvidují sami.

Američané si oddálí ostudu z prohry a tu, jako pomoc, zaplatíme my všichni přes inflaci a všechny ty mechanismy, pomocí kterých nás odjakživa zbídačují.

Víme dobře, že se za dva roky nepohnuli ani centimetr dopředu. Denně ztrácejí kilometry čtvereční území. Pokud neuměli odolávat Rusům, když byli při síle, vyzbrojeni a vycvičeni, tak co mohou teď, když je z jejich armády troska.

Pomáhači, komu pomáháte? Pomáháte likvidovat ukrajinské obyvatelstvo a Rusům získávat nová území? Gratuluji.

Milí Ukrajinci, dám vám radu. Chcete mír? Udělejte čelem vzad a střílejte opačným směrem.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-