Falešní mírotvůrci a váleční štváči

Plnění Minských dohod by znamenalo mír.

Prezidenti, premiéři, kancléři, politici, úředníci, členové bezpečnostních a vojenských struktur, zástupci různých organizací, novináři, aktivisté a všichni ti, kteří nyní podporujete válku na Ukrajině a tváříte se, že vám jde o mír, ale nikdy jste se nezasadili za dodržování Minských dohod, nevynaložili jste úsilí k jejich naplnění, nekritizovali a neodsuzovali jejich neplnění a sabotování.

Bývalý prezident Ukrajiny Porošenko prohlásil, že čas využil k vyzbrojování a přípravě armády a paní Merkelová s panem Hollandem přiznali, že Minské dohody neměl nikdo v plánu plnit. Zákeřný západ nikdy neplní dohody. Kroutí se jako had a čeká na vhodnou příležitost, aby uštknul.

Víte, co je hlavní příčinou této války? Nedodržení dohody o nerozšiřování NATO, která byla zárukou bezpečnosti pro všechny. Proč ji západ nedodržel? Odpověď je jednoduchá, protože plánoval tuto válku s Ruskem. Ostatní omáčky si nechte pro sebe. Provokovali jste a hledali záminku, kterou byste tu špinavost hodili na druhého. NATO, jako ubozí podvodníci z podchodu, šmejdi.

Co jste dělali, říkali a psali tehdy, když od roku 2014 zabíjeli bezbranné civilní obyvatelstvo i západem dodávanými zbraněmi, napětí se eskalovalo a válka byla jen otázkou času? Co jste udělali pro mír? Vše lze zpětně dohledat.
 

NEDĚLALI JSTE NIC PRO MÍR A NEDĚLÁTE ANI TEĎ.

Víte co jste? UBOŽÁCI.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-