Izraelská genocida v Gaze a Evropa v plamenech

Hamas i Mosad je řízen stejnými lidmi čili mluvit o teroristickém útoku, který byl nečekaný, je pohádka pro hlupáky. Nemluvě o tom, že Izrael má v Hamasu stovky vlastních lidí. Pokud by armáda a bezpečnostní síly chtěly, tak by takovou záležitost hravě zneškodnily. Záměrem však bylo vytvořit záminku k tomu, co se v Gaze právě odehrává. Takže si povraždili své obyvatele. Nemají vlastní Izraelské lidi za nic stejně jako Palestince, jediné na co jsou jim dobří, je použít je pro totální válku s muslimy. Izraelci mají myslím 85% proočkovanost třemi dávkami té otravy.

Momentálně probíhající teror a genocida, má u Palestinců vyvolat takové zděšení a strach, že nikoho ani nenapadne zůstat. Bombardování nemocnic, mešit, kostelů, obytných budov a všeho možného nenechává nikoho na pochybách, že je chtějí vyhnat pryč.

Co způsobí?

  • Sjednocení muslimského světa.

  • Vybičování nenávisti vůči Izraeli a všem co ho podporují.

Všechny konflikty, války, ničení a umírání, které zde máme za posledních dvacet let, se stupňují. Příležitostí k jejich zastavení a odmítnutí zde bylo mnoho, ale nestalo se tak. Lidé západního světa nejsou schopni odmítnout nespravedlnost, která je páchána na obyvatelstvu jiných států a národů. Přijímají jakékoli lži a záminky, kterými se rozpoutá peklo válek, ve kterých umírají lidé, kde jsou jim ničeny životní podmínky a upadají do příšerné chudoby.

Z těchto zničených oblastí odcházejí zdecimovaní a nešťastní lidé plní hněvu, frustrace a nenávisti vůči těm, kteří to vykonali a podporovali. Ztratili své příbuzné, děti, rodiče a přišli o své domovy.

Kam odcházejí? Současně jako jim západní svět rozbíjí existenci, zároveň vidí v nich příležitost k doplnění chybějících levných pracovních sil. Takže pod záminkou pomoci a dobročinnosti, importují tyto nešťastníky jako otroky. Nakonec to není nic nového. Tento systém otroctví funguje v Evropě odjakživa a východní Evropa je také toho příkladem. Těmi posledními v masovém měřítku jsou Ukrajinci.

To může vymyslet jen mozek zdrogovaný cukrem.

I v tomto východním konfliktu, zvítězila u evropského obyvatelstva chamtivost. Spravedlnost byla podle nich tam, kde se rýsoval v konečném účtování větší zisk. Své ušlechtilé řeči a záminky si můžete strčit za klobouk farizeové.

Hloupé a bezcitné evropské obyvatelstvo si dodává zbraně na vlastní popravu.

Nehledala se pravda a spravedlnost, a tak se zbraně dodávaly banditům. Stejným banditům, jako jsou ti západní. Gauner si s gaunerem rozumí, neboť vrána k vráně sedá. Co udělá gauner se zbraní? Buď ji použije na nějaký zločin nebo ji prodá. Komu? Komukoli.

No a teď si spojme lidi plné nenávisti a plnou Evropu zbraní.

Takže, kdo bude zodpovědný za masakr v evropských městech? Máte pravdu, teroristé, tedy evropské obyvatelstvo, které podporovalo nespravedlivé války v Afghánistánu, Iráku, Libyi, Sýrii, nebo mu to bylo jedno.

Co se týká Izraele, Palestiny a celého arabského světa, řeknu jen tolik. Jsem rád, že žiji na Slovensku.

Docela úsměvné mi připadá, pokud někdo prohlásí, že se mají právo bránit. Kdo a čím? Kdyby se bránily city a rozumem, tak by to vypadalo jinak. Důvodů k bránění má každý z nich milion, a proto se odjakživa střílejí jako zajíci. Je to horká země a horké hlavy. Zkuste se s některým z nich dohodnout. Oni vidí spravedlnost tam, kde vám už zůstane jen holý zadek. Podle toho to tam také vypadá. Jsou jako z divokých vajec. Do té doby si řežete větev pod zadkem, dokud neskončíte rypákem v zemi.

                         Mírumilovným lidem přeji klid a štěstí.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-