Média lžou

Dráčik má více než 100 dodavatelů a pouze jeden poslal alibistickou odpověď, že ruší reklamu na webu, která ani nikdy neexistovala a tou firmou je Lego. Obchodní partneři mě kontaktovali pouze z důvodů podpory. Čili tvrzení, že poškozuji partnery a ruší se mnou smlouvy je čistá lež s číslem 1.

Principiálně jsem se Lega zeptal, které slovo nebo vyjádření je v rozporu s jejich hodnotami, kterým bych někoho urážel. Konkrétní odpověď jsem nedostal pouze alibistické vyjádření, že monitorují situaci. Super monitorujte, ale to co jste poslali do médií poškozuje mě. Firma Albi uvedla, podle deníků, že Dráčik není tolerantní a rovnoprávný. Milé Albi, pošlete mi prosím, v čem konkrétně. Já to vaše vyjádření zveřejním. 

Lež číslo 2. Obvinění, že Dráčik uráží homosexuály.

Lež číslo 3. Nepřímá podpora invaze. Přečtěte si pozorně všechny články a zjistíte, že podporuji všemožně mír.

Lež číslo 4. Šíření Ruské propagandy, dezinformací a nenávisti. Vážení, neuvedli jste ani jeden příklad.

Lež číslo 5. Zpochybňování Covid 19. Já nezpochybňuji Covid jako nemoc ani její oběti. Zpochybňuji vznik, způsob šíření, opatření která šíření napomáhala a způsoby prevence a léčení.

Zde uvedu jen jednu lež z tisíce. Očkování je svoboda. Firma Pfizer sama přiznala, že vakcíny nebyly testovány na zabránění přenosu viru. Protilátky nevytváří, ale zato hromadu vedlejších účinků ano, které byly utajovány. Jako například zánět srdečního svalu, trombóza, mozková mrtvice, poškození imunity nebo tvorba samotného covid 19!!! Je toho kvantum. Kdo chce, ten to najde v odtajněných dokumentech klinických testů samotného Pfizeru. Tyto informace se postupně odkrývají a už je dokonce prezentují i mainstreamová média v jiných státech, například redakce Bild v Německu, kde doslovně uvedli, že byly páchány zločiny proti lidskosti. Jen u nás je jaksi ticho. Respektive, se důležité věci překrývají jinými tématy.

V jednom jste ale měli pravdu. Články píšu já, Dušan Víglaský a budu je psát nadále. Zdá se, že vám to nějak nevyhovuje.

DEJTE SI LIDI ODPOVĚĎ SAMI, V ČEM MÉDIA NELŽOU A V ČEM SE JIM DÁ VŮBEC VĚŘIT.    

 

 


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-