Platby

Jak výrobek zaplatit

Dobírka

Po objednání výrobku s platbou na dobírku zaplatíte výrobek hotově kurýrovi, který Vám objednaný výrobek doručí. Neplatíte nic předem.

Platba předem

Po objednání výrobku s platbou předem doporučujeme výrobek uhradit ihned po uzavření a odeslání jednou z nabízených možností on-line plateb . Na stránce se sumarizací objednávky si vyberete spůsob platby . Při výběru platby předem přes Go Pay nebo Pay Sec neplatíte žádné poplatky, v případě zvolení platby převodním příkazem Vám bude zaúčtován poplatek 25,- Kč.
V případě výběru možnosti Převodní příkaz se Vám po ukončení objednávky zobrazí údaje pro zadání platebního příkazu ve vaší bance nebo na poštovní poukázku. Také v e-mailové zprávě, kterou dostanete po vytvoření objednávky jsou uvedeny všechy údaje potřebné k platbě. V případě, že jste zprávu neobdrželi, je pravděpodobné, že ji máte v nevyžádané poště - spamu. Tato zpráva je odeslána vždy hned po uzavření objednávky a je odesílána automaticky. Pokud zprávu nemáte, nebo nejdou zobrazit údaje pro úhradu, můžete výrobek uhradit převodním příkazem na níže uvedené číslo účtu, objednávku a její hodnotu si můžete ověřit po přihlášení v "uživatelské sekci" v horním menu / platí pouze pro registrované zákazníky /.

Bankovní spojení pro úhradu objednávek:
Peněžní ústav: ČSOB
IBAN: CZ25 0300 0000 0002 6226 0478
variabilní symbol: používejte vždy číslo objednávky.
Částka: hodnota objednaného výrobku / po slevě / a přepravní náklady

Pokud nemáte potvrzující e-mail a nezapsali jste si údaje pro platbu po uzavření objednávky / částka a variabilní symbol /, vyžádejte si číslo objednávky a částku na úhradu na e-shop@dracik.sk.


V případě, pokud si vyberete platební metodu PaySec můžete využít platebních metod přes Internetbanking ČSOB, Poštovní spořitelny / Era nebo platbu platebními kartami MasterCard, VISA a Diners Club.  V případě, že si vyberete platební metodu Go Pay můžete využít platebních metod přes Internetbanking Komerční banky, FIO a mBank nebo platbu platebními kartami MasterCard a VISA.  Výhodou platby přes platebních brán Pay sec a Go Pay je, že informaci o zaplacení objednávky máme okamžitě k dispozici a výrobek je odeslán hned po realizaci platby.





PaySec je moderní online systém pro velmi rychlé a bezpečné nakupování na internetu. Součástí PaySec je platební brána, která slouží k realizaci platební transakce. Pomocí platební brány můžete pohodlně a rychle autorizovat transakci a zaplatit tak za objednaný výrobek. Své osobní údaje ani číslo kreditní karty nevystavujete žádnému nebezpečí a platební transakce proběhne během okamžiku. Více o platbách na www.paysec.cz




Postup při platbě PaySec:
- stlačíte tlačítko "Zaplatit pomocí PaySec" po odeslání objednávky
- jste přesměrováni na platební bránu, kam se přenesou informace zadané v objednávce
- vyberete si banku pro Internetbanking, nebo konto Paysec, nebo platbu kartou
- zrealizujete platbu podle pokynů na stránkach banky
- o výsledku platební transakce jste informováni na obrazovce a e-mailem.
- informaci o zaplacení máme okamžitě k dispozici a výrobek je odeslán hned po realizaci platby

 

GoPay Logo

GoPay účty jsou rychlým a bezpečným platebním nástrojem pro drobné platby v běžném životě. Nabízí online registraci s vlastnostmi plně nahrazující běžné bankovní účty.

Postup při platbě GoPay: 
- vyberete si jednu  z nabízených možností platby přes internetbanking nebo platební kratou
- jste přesměrováni na platební bránu 
- zrealizujete platbu podle pokynů na stránkach banky
- o výsledku platební transakce jste informováni na obrazovce a e-mailem.
- informaci o zaplacení máme okamžitě k dispozici a výrobek je odeslán hned po realizaci platby 


Pokud nám banka nepotvrdí platbu PaySec nebo GoPay, může to být z následujících dů­vodů:
zamítli jste platbu
- nemáte dostatek finančních prostředků na účtu nebo je váš účet blokovaný bankou
- nedokončili jste autorizaci nutnou k proběhnutí transakce

Pokud máte jakékoliv pochybnosti o spracovaní platby, kontaktujte nás na info@dracik.cz





Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-