Bankéři!!! Berete lidem střechu? Vezmou vám banky

Tím, že jste půjčovali nekryté a dokonce neexistující peníze, jste se dopustili trestného činu podvodu a žádné úroky nebo dokonce zvýšené úroky vám nepatří. Nemáte právo lidem zvyšovat úroky a splátky. Jediné co vám patří je kriminál.

Lichvářský, jednoduchý trik. Emitují obrovské množství nekrytých, virtuálních peněz, rozdají levné půjčky za nízký úrok. Tím pochopitelně deformují trh, protože jakým právem půjčujete peníze, které nemáte? Je to podvod, trestný čin. To má za následek zvýšenou poptávku po zboží, službách a hlavně nemovitostech. Zvýšená poptávka automaticky zvýší ceny, čili způsobí inflaci. Lidé nakoupí předražené nemovitosti za půjčené peníze a postupně se vytvoří klasická hypoteční bublina. Člověk takto splatí část splátek svými reálně vydělanými penězi, až dojde ke krizi, která je vytvořena různými nástroji, které nyní nechci rozebírat.

Ve výsledku se sníží cena nemovitostí, sníží se reálné příjmy obyvatelstva a úroky se zvýší. Lidé ztratí schopnost splácet a takto přicházejí o nemovitosti, které již mají částečně zaplacené nebo je nadále splácejí, ale jejich cena je již mnohem nižší, čili se chytili do dlouhodobé pasti. Sebrané nemovitosti, namaštěné kapsy ze zvýšených úroků a jiné lichvářské příjmy, jsou jako včelám sebraný med. Jednoho dne se včely vzbouří.

A zapíchnou žihadla do bankéřské vyžrané zadnice.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-