Informace

Síť maloobchodních prodejen Dráčik je největším prodejcem hraček na území Česka a Slovenska. V současnosti (listopad 2022) provozujeme 149 prodejen, z toho 76 prodejen Dráčik na Slovensku a 73 prodejen v Čechách a na Moravě.

Prodejny Dráčik jsou umístěny v centrech měst, ve významných nákupních centrech a ve vybraných nákupních galeriích řetězců Tesco a Kaufland. Více než 1000 našich zaměstnanců pracuje v obchodech s prodejními plochami od 250 do 1000 m2. Největším Dráčikem je prodejna v Praze v OC Letňany s prodejní plochou 1200 m2.
Rychlým tempem rozšiřujeme prodejní síť v Čechách a na Moravě, čímž se snažíme nabízet co nejvíce hraček za skvělé ceny i českým zákazníkům.

V nabídce prodejen Dráčik se nacházejí převážně značkové hračky od světových výrobců, u kterých je zaručena vysoká kvalita a funkčnost a tím i spokojenost zákazníka. Naší snahou je nabízet zákazníkům stále nové druhy hraček i světové novinky a to za nejvýhodnější ceny. I díky vlastnímu dovozu výrobků ze zahraničí se nám to daří a naše nabídka je v této oblasti bezkonkurenčně nejširší.

Společnost působí na slovenském trhu s hračkami už od roku 1991, kdy bylo vytvořeno i logo společnosti - Dráčik. Logo – postavička Dráčika je díky pravidelným marketingovým aktivitám velmi dobře známé nejen mezi dětmi, ale i mezi dospělými. Je synonymem zábavy, her a dětské radosti.
 

Zodpovědnost k životnímu prostředí
Použité elektrozařízení ani baterie nepatří do komunálního odpadu!

Úzce spolupracujeme se společností RETELA s.r.o., jež je provozovatelem kolektivního systému, který v mezích Evropské směrnice pro nakládání s elektrickými a elektronickými zařízeními a příslušné platné legislativy České republiky (zákon č. 185/2001 Sb., o odpadech) umožňuje efektivní plnění povinností výrobců a dovozců elektrických a elektronických zařízení. RETELA pro naši společnost stejně tak jako pro naše zákazníky zajišťuje ekologickou likvidaci námi prodávaných elektrozařízení. Více informací o jednotlivých typech elektrozařízení, sběrných dvorech a místech zpětného odběru se dozvíte zde.

 

INTERNETOVÝ OBCHOD

V případě, pokud v detailu výrobku není zobrazen košík, ale obsahuje informaci: Momentálně dostupné pouze v kamenných prodejnách Dráčik, znamená to, že tento výrobek již není v centrálním skladu a není ho možné objednávat. Doprodává se již pouze v kamenných obchodech Dráčik. V případě opětovného doplnění výrobku do distribučního skladu, bude ho možné i objednávat.

Všímejte si popis u výrobku, který označuje aktuální zásobení daného výrobku na prodejnách Dráčik.
- zásobeno - výrobek je v 85 - 100% prodejen Dráčik
- v omezeném množství - výrobek je v 70-84 % prodejen Dráčik
- téměř vyprodáno - výrobek je v 50-69 % prodejen Dráčik

Pokud výrobek není na distribučním skladě a současně je v méně než 50% prodejen, tak se na internetové stránce nezobrazuje a není ho možné objednávat.

Internetový obchod Dráčik na www.dracik.cz provozuje společnost:
Dráčik – DUVI CZ s.r.o.
Uhelný trh 414/9
110 00 Praha 1 – Staré Město
IČO: 24211567
DIČ: CZ24211567
Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném městským soudem v Praze oddíl C, vložka 189068.

Adresa pro zasílání reklamací nebo vrácení výrobku zakoupeného přes internet:

Dráčik - DUVI CZ s.r.o.
Obchodní centrum Děčín
Oblouková 1420/2

405 02 Děčín

Provozní doba:
Po-Pá: 9.00 – 20.00


Korespondenční adresa a adresa distribučního skladu:
DRÁČIK – DIVI s.r.o.
Logistické centrum Prologis
Hala 5, Diaľničná cesta 2
903 01 Senec
Slovenská republika

Bankovní spojení pro úhradu objednávek:
Peněžní ústav: ČSOB
IBAN: CZ25 0300 0000 0002 6226 0478

jako variabilní symbol používejte číslo objednávky

Děkujeme za nákup.





Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-