Britský agent James Bondera zasahuje

Nordstreamová záhada se vyjasňuje. Kdo jiný by ji mohl vyřešit než světoznámý agent v anglických královských službách, sám slavný Bondera. Není divu, že jsou v pátrání tak úspěšní, protože žádná podvratná činnost na světě se neobejde bez jejich asistence. Postup britských tajných služeb spočívá v plánování sabotáží, jejich realizaci a následném hození odpovědnosti na někoho druhého.

Tak se nakonec zjistilo, že tento ohavný teroristický čin provedli Mickey, Mouse, Kačer a Donald – občané Ukrajiny. Tuto zapeklitou roli se podařilo vyřešit díky Kačerově chybě, který při nakupování potápěčských potřeb v Dráčku, potřebných k provedení sabotáže, jako nafukovací člun, plovací rukávky, potápěčské brýle, šnorchly a vodní zbraně, použil manželčinu kreditní kartu. Ještě se prověřuje, zda se akce nezúčastnily i Lolek a Bolek.

Objasněním tohoto nešťastného nedorozumění, že to neudělaly USA, se všem ulevilo a z našeho prezidentského paláce se řinuly potoky slz od dojetí nad tímto happy endem. Tento neuvěřitelný příběh psal asi sám pohádkář Joe. Kdyby mi ho někdo četl v mých 18 měsících, tak bych mu vylil krupicovou kaši na hlavu.

Obyvatelé západní Evropy sledovali tuto zprávu s napětím, neodtrhnouc oči od obrazovek namáčejíc si americké hranolky do amerického kečupu. Kečupu, ve kterém je všech 32 ingrediencí potřebných k narkóze, kde chybí pouze rajčata. Skutečná pointa jim do hlavy postupně dochází po dlouhém kabelu. Jen doufám, že nejde po mořském dně.

Po zprávách zahalila Evropu temná a chladná noc.

Čti tenhle článek na blogu Koncept.

 


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-