Co je výhodnější pane Macron?

Koho jiného bychom se mohli zeptat, ne-li takového rázného, ​​fundovaného, ​​kompetentního a rozhleděného politika, který se zajímá o problémy občanů jako krkavec o mláďata vlaštovky.

I když o tom naše pravdomluvná, objektivní, upřímná a flexibilní média nějak pozapomněla informovat, tak jsme si nemohli nevšimnout, že je polovina Francie v plamenech. Některé třísky a zápalné láhve doletěly skoro až k nám, střelbu ze samopalů a nářek Francouzů bylo a je, také dost zřetelně slyšet. Vypálené budovy, vyrabované a zdevastované obchody, shořelá auta a jiné výjevy jako z hororu. Podle všeho se aktuálně nenatáčí film o Velké Francouzské revoluci.

V této souvislosti bych se Vás rád zeptal:

-Zda bylo rozumné Francii zaplavit migranty?

-Jaké škody vznikly jen během tohoto týdne?

-Kolik mrtvých a znásilněných evidujete týdně?

-Cítí se původní obyvatelé bezpečně?

-V čem spočívá podstata tohoto kulturního obohacení a jak bychom takovou formu kultury vlastně mohli nazývat? Před apokalyptická nebo post apokalyptická?

Otázky na občany:

-Toto jste chtěli? Pokud ano, tak ok. Proti gustu žádný dišputát.

-Pokud ne. Tak proč jste volili takové mouly a empatické impotenty?

Nebylo výhodnější za každého nepřijatého migranta zaplatit 20 000 EUR evropským, nenažraným byrokratům a kmínům, dát každému migrantovi zdarma letenku domů, balíček s občerstvením, kapesné 5000 EUR, nejnovější iPhone a tenisky dle vlastního výběru?

Jen pro Vaši informaci. My navrhujeme zaplatit za každého nepřijatého migranta 100 000 EUR, avšak se splatností v roce 2222. To už Euro nebude existovat a z Evropy bude Eufrika.

Tak se držte a pořiďte si helmu a hasicí přístroj. Snad Vám pomohou na Vaší progresivní cestě.

Bon voyage.

Fráternité, liberté, egalité, debilité.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-