Co jsou zač a k čemu jsou? A co jsme my?

Lidé, kteří vám 2 roky vymývali mozek koronou, úplně ti samí vám nyní budou řezat uši s něčím jiným. Lecčím. Něco si najdou, aby mohli lidi šikanovat. O koroně už ani nepípnou. Vagóny lží, špíny a teď, když se ví že to byl z drtivé většiny podvod, je hrobové ticho. Způsob léčení zvláštní, vyšlechtěné nemoci a opatření exponenciálně znásobily její dopad a farmaceutické jedy dorazily společnost. Denně se převalí hromada šokujících informací. Víte o nich? Ne? Proč? Virus se najednou vypařil. Zůstaly jen obrovské škody. Oni jsou s tím úplně v pohodě. Úloha splněna. Svědomí na bodě mrazu.
 
2 roky lží, osočování, nálepkování, ponižování a dehonestování jiných lidí. Byli jsme omezováni, sekýrováni, ožebračováni, terorizováni, segregováni. Poškodili zdraví všem, dětem zničili výuku a vývoj, zamezili pohybu, setkávání, seniory nechali umírat samé, pohřby bez účasti příbuzných, nemocné nechali bez ošetření, operací, léčení. Z lidí udělali pokusné králíky pro testování a aplikaci farmaceutických jedů, což mělo a má za následek mnoho mrtvých, postižených, neplodných, potratů, ochrnutých, s trvalým poškozením zdraví, poškozením a bolestmi orgánů a mnohem jiného o čem ještě nevíme. Stálo nás to miliardy. Zkusme hádat. Proč je všechno tak drahé? Jáj, ahá. Proto? Nejen proto. Vyhozené peníze do kanálu. Rapotaly dokola totéž jako automat na propagandu. Umělá inteligence, tedy žádná. Nejen vláda, média ale i trollové z celého spektra společnosti. Proč? Protože peníze, hloupost, bezohlednost, egoismus, zloba…
 
Nyní si našli jen jinou hůl, aby lidi mohli terorizovat. Tato bezcitná, hloupá, nenasytná, parazitická banda chce tvrdit, že hájí něčí zájmy kromě svých? Je tomu schopný ještě někdo uvěřit? Je jedno zda z hlouposti, lenosti nebo lhostejnosti. Pokud ano, tak tomu už není pomoci.
 
Tito podvodníci jsou užiteční hlupáci pro procesy na pozadí vedoucí k likvidaci národa. Válka, migrace, nemoci, hlad, chudoba, nepokoje... Oni jsou z národa. Podle jejich poměru ke svědomitým lidem národ přežije nebo nepřežije.
 
CO MY VLASTNĚ CHCEME? V CO VĚŘÍME? A PROČ NIC NEDĚLÁME?
 

Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-