Ďábel se skrývá v detailech

- Škola pro nadané děti. Čili děti, které tuto školu nenavštěvují, nejsou nadané?

Divné. Kdo si uzurpuje právo určovat, které dítě je nebo není nadané, ten to asi nemá v hlavě zcela srovnáno. Domyslel to ten génius, co to asi tak nadělá s psychikou dítěte? Já jsem nadaný a ti druzí nejsou. Výborně, takže pojďme hlouběji. Potom i v takové výjimečné škole jsou výjimečnější a méně výjimeční. Jak vyřešíte toto psychické trauma? Rozdělíte děti do výjimečně nadaných tříd a méně výjimečně nadaných tříd? Dejte se vyšetřit psychopati. Ty děti za to nemohou, jsou jen oběťmi zakomplexovanosti dospělých.

Dále se zkusme podívat na prohlášení a jeho skrytý význam, které v době covidového vymývání mozků, tak často znělo z úst zaplacených, podplacených, zkorumpovaných, bezcharakterních kriminálníků a vrahů nebo hlupáků:

- Očkovaný je zodpovědný vůči ostatním. Tím je skrytě řečeno, že neočkovaný je nezodpovědný.

- Očkování je svoboda. Čili pokud se neočkujete, zapříčiníte nesvobodu všech.

Je to záludné rozdělování společnosti a intrikánství, tedy záměrné vytváření napětí mezi dvěma skupinami lidí, kteří mají opačný názor. Zároveň to je manipulace i tlak vyvíjený na lidi, aby pociťovali vinu jako nezodpovědné živly paralyzující společnost.

Vývoj vakcín trval v minulosti více než pět let, a je nepřípustné očkovat v průběhu pandemie, protože to způsobuje vznik mutací, což já jako absolvent stavební fakulty ovládám, zdravím tímto zdravotníky, doktory a hlavního hygienika.

Pokud tedy pomineme tyto důležité skutečnosti, tak nám stejně zdravý rozum napovídá: Že očkování chrání pouze toho, kdo se dal očkovat.

To, že očkování nezabraňuje přenosu viru, už přiznal i Pfizer. Bohužel až po funusu.

Shrnutí: Pokud jste očkování věřili, tak jste se dali očkovat. Tím jste byli podle vás ochráněni bez ohledu na to, co udělají ostatní lidé. To, na co poukazuji je, že proč jste ostatní, kteří měli jiný názor, odsuzovali, segregovali, omezovali na svobodě pohybu a nač jste kontrolovali nějaké covid pasy? Ještě jednou, vy jste byli ochráněni a ti ostatní se cítili bezpečněji bez vakcíny, neboť jí nevěřili a měli k tomu své důvody.

Z jiného soudku: Přesvědčte určitou skupinu lidí, že jsou ukřivděni, utlačováni, nepochopeni a diskriminováni. Tím nám pochopitelně vzniká skupina grázlů, která jim ubližuje. Opět rozdělená společnost, konflikt a napětí.

Zde můžete popustit uzdu fantazii a vymyslíte šmahem ruky celý seznam, co seznam, knihu příčin pro uraženost. Barva pleti, národnost, náboženství, délka nebo šířka nosu, kdo je lepší v hokeji nebo fotbalu, u koho je silnější armáda, nebo kdo má krásnější ženy. Nejnovějším ďáblovým hitem je genderová otázka. Je do toho tak zažraný, že je schopen na to utratit všechny prachy. Těch neziskových dobrodinců, kteří mu to pomáhají realizovat, jsou celé zástupy. To byl tehdy, v té rajské zahradě nápad za milion, jen nevím, jestli mu padlo na hlavu jen jedno jablko, nebo celá jabloň. Jde se z toho, co jsou lidé schopni vymyslet a zrealizovat, popukat smíchy.

No a na závěr: Diagnóza progresivní.

Zařazování se do takzvané progresivní skupiny lidí. My jsme progresivní a vy ostatní jste neprogresivní, zastaralí, zpátečníci.

Šikovně vymyšlený trik na hlupáky. Není podstatné mít rozum, přemýšlet a mít vlastní názor. Stačí se zařadit do davu jako ovce. Pokud jejich autorita, progresivní hlava pomazaná, něco zahlásí, bez ohledu na to, jestli je to menší nebo větší hloupost, tak ostatní souhlasně zabékají. Jsou přece progréésivní, nemohou vypadat neprogresivně. A takto se z ovce stal beran a z berana progresivec.

Ďábel si mne kopyta a těší se, že mu ovečky v kosíři přibývají. A přitom nebylo třeba vůbec nic výjimečného vymyslet, jen tak malý, velký skrytý detail, který je mu tak blízký.

                                                                  A tím detailem je pýcha.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-