Efekt Wagnerovského výletu

Zahájení eliminace kolaborantů a upevnění moci Putina.

Třeba si uvědomit, kdo byl vlastně od devadesátých let v Rusku u moci. To, že je Putin prezidentem, a že ho podporuje většina národa neznamená, že má v rukou pevnou a neomezenou moc. Všechny podstatné řídící struktury ve státě jsou pod kontrolou kolaborantů cizí moci, kterým je ruský národ ukraden a klidně by jej vyměnili za hranolky v McDonaldu nebo kabelku ze Champs Élysées. Jde jim jen o jejich blahobyt. Výjimkou není ani armáda. To neznamená, že tam nikde nejsou patrioti, ale na mnoha místech táhnou za kratší konec. Nemusíme chodit daleko a stačí se podívat, jak to funguje u nás.

Wagnerovci, jako žoldnéřská armáda, si získala obrovský respekt u lidí, kteří je doslovně milují. Myslím si, že kdyby zítra udělali nábor, tak se jejich řady rozšíří minimálně pětinásobně. V bojích projevily nejen neskutečnou odvahu, patriotismus ale i vysokou míru profesionality, která je podložena výsledky. Rocky Balboa byl proti nim plastová panenka. Zvýšili bojového ducha, ducha patriotismu a sjednocují obyvatelstvo a armádu.

Jejich velitelem je jistý pan Prigožin. Výsledky, kterých dosáhli jsou nesporně i jeho zásluhou. Může kdokoliv namítat, že je do jisté míry, ale nazvěme to třeba nevyzpytatelný nebo šílenec, ale řekněme si na rovinu, provádět takový business vyžaduje jistou dávku nenormálnosti. Celou dobu byl tak vykreslován, ale zároveň se jeho popularita blížila prezidentově. Známý je i tím, že vyjadřuje svou nespokojenost s velením Ruské armády, které ho přivádí do zuřivosti. Pokud to bylo kvůli zbytečným, a ne malým obětem, tak to člověka nepřekvapuje.

Je nutné zvýraznit, že Prigožin a Wagnerovci plně podporují prezidenta a bojují proti protistátním živlům podporovaným západem. Jsou v podstatě jeho pojistkou a ochrankou, čehož si jsou momentálně kolaboranti plně vědomi.

Co se odehrálo, když se Wagnerovci pohnuli na Moskvu?

Prvním důležitým faktem je, že jim byl otevřen koridor a jejich postup byl volný až do obsazení generálního štábu ruské armády v Rostově, z čehož vyplývá jednoznačná podpora zdravého jádra samotné armády.

Druhým faktem je útěk náčelníka generálního štábu Gerasimova, který nasvědčuje, že armáda nepodporuje zrádce a nikdo je nebude chránit. Gerasimov systematicky sabotoval řízení a postup vedení vojenské operace. Je to struktura dosazená západem, která se aktuálně rozpadá. Zároveň je takový útěk pro něj neskutečnou ostudou a blamáží. Kapitán, který opustil loď, se už na ni s respektem nemůže vrátit. Gerasimov měl chránit stát, ale neochránil ani sebe, protože nemá podporu podřízených. Je odepsán. Právě v takových lidech viděl západ naději v chystaném převratu proti Putinovi. Předpokládám, že momentálně je několik zrádců na útěku a pokud ještě není, tak se na něj rychle chystají. Mají na to poslední možnost, dokud je armáda nepozatýká.

Gerasimov je vyhozená černá dáma. Šachová partie se překlopila.

Třetím podstatným efektem je, že Wagnerovci po vyhnání zrádců a demonstrování rozhodnosti při jejich odstavování od moci, což bylo provedeno na základě plánu, a ne svévolně nebo živelně, se podřídili prezidentu Putinovi a stáhli se, čímž dali jednoznačně najevo, kdo jim velí a je pro ně autorita. Těm, kteří se chystali a přemýšleli provést v Kremlu převrat, stáhlo zadní část těla tak, že by se jim tam nevecpal ani zastrouhaný vlas.

Tímto se posílila podpora prezidenta i ze strany velení armády, což je sice postupný proces, ale už nyní zrádci táhnou za kratší konec.

Západ dlouhá léta po ničem jiném nesnil než jak svrhnout Putina, čímž by se otevřely dveře k rozkradení Ruska, což by bylo poslední šancí, jak předejít bankrotu. Nejedná se pouze o bankrot, ale také ztrátu moci, a hlavně pozatýkání a odsouzení ohavných, kriminálních a pedofilních řídících struktur takzvaného západu. Proto do toho vrhá všechny prostředky. Postup Wagnerovců vnímali jako šanci na dosažení vysněného převratu, akorát si neuvědomili, že celá akce není pokus o převrat na sesazení Putina, ale likvidace kolaborantských struktur, které dostaly poslední šanci přechodu na stranu Ruska.

Ještě musím zmínit, že se tyto události prolínají s vyhlášením jednoho amerického úchylného pedofila, který si říká senátor, že použití jaderné zbraně ze strany Rusů, je vlivem šířící se radiace útok i na státy NATO, a proto mají právo zaútočit na Rusko. Čili pravděpodobně chystali nějakou provokaci se špinavou bombou a události v Rusku a likvidace kolaborantských struktur, možná tyto plány překazila. Jistá souvislost je i s načasováním největšího leteckého cvičení NATO právě na toto období.

Takoví nelidé nemají žádný problém škvařit nás v jaderné apokalypse, a kdyby si byli jisti že se jich to nedotkne, tak už by tak dávno učinili. Pokud je schopen bez problémů prohlásit, že nejlepší investice je do zabíjení lidí, tak co můžeme od něho a jemu podobným očekávat. Kdyby na západě existoval nějaký systém spravedlnosti, už by byl zatčen. Akorát že neexistuje. Neváží si Rusů, stejně nás a ani nikoho. Jsou to zdegenerovaní mutanti. Oni si nás neváží, ale je otázkou, zda si my vážíme sami sebe.

Co dodat na závěr. Ruský lid podporuje armádu a prezidenta a nám do toho nic není. Nemáme do toho co strkat nos, a také ani oni do nás. Každý si řeší vlastní problémy a prosperitu.

Zametejme si špínu na svém dvoře.

Je to moje verze příběhu. Pozorujme, jak se to bude dále rozvíjet.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-