Homosexuálové nechtějí být nálepkováni

Drtivá většina homosexuálů nechce být nálepkována, označována a přiřazována k nějakým ideologiím nebo hnutím. Chtějí žít jako každý normální člověk a nechtějí, aby jim někdo na hruď maloval duhový terč. Žádný člověk přece nevykřikuje na náměstí, že já jsem tohle nebo támhleto. Jsou přece věci, které si nikdo nepotřebuje propírat na veřejnosti, ať je to heterosexuál nebo homosexuál. Chceme, aby soužití ve společnosti probíhalo bez konfliktů a napětí, v souladu s lidskými právy a svobodnou vůlí člověka. Nezapomínejme však, že svoboda člověka končí tam, kde začíná svoboda druhého.

 
Tím nechci zpochybnit, že se v různých hnutích angažují homosexuálové i heterosexuálové. To ale automaticky neznamená, že tato hnutí zastupují zájem všech homosexuálů.
 
Ještě jednou opakuji, že všechny otázky a potřeby členů společnosti umíme vyřešit v souladu s morálkou, zákonem a lidskými právy všech lidí.
 
My jsme kultivovaná společnost jako celek. Rozdělování společnosti na skupiny, menšiny nebo kategorie je nežádoucí a nebezpečné.
 
NEROZDĚLUJTE SPOLEČNOST.
 

Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-