Jaký je lék na skutečnou pandemii?

Co když se blíží skutečná, nebezpečná pandemie?

Ne ta tragická fraška, která se odehrála za poslední roky. Tragická proto, že způsob pomoci a opatření zapříčinil smrt lidem, kteří zemřít nemuseli. Podstatně méně lidí bylo zachráněno, než usmrceno.

Kromě lidí, kteří obětavě pracovali, zde bylo velké množství spekulantů a podvodníků, kteří si z toho udělali kšeft.

Ještě musím zmínit, že celá pandemie byla založena na běžných respiračních onemocněních a biologických zbraních, které nám někdo sprejoval na hlavu jako komárům. Bezpečnostní složky si samozřejmě ničeho nevšimly a ani v budoucnu nevšimnou, neboť se budou vzájemně zavírat a likvidovat. Nakonec, vždyť oni zde nejsou pro lidi, ale proti lidem. Viz zajišťování celoplošného testování a následná opatření tak, aby se testované vzorky dostaly tam kam mají čili objednateli na následné zpracování biologického materiálu a zároveň, aby se nikdo nedozvěděl, zda jsou a čím jsou testovací tyčinky infikovány. Děkujeme, že jste za naše peníze dělali a děláte užitečné hlupáky, cizím nekalým zájmům.

Jak tedy probíhala hra na opatření a jak by opatření měla vypadat, kdyby došlo ke skutečné pandemii.

Pod skutečnou pandemií mám na mysli, že nám někdo opět na hlavu rozpráší nějaké svinstvo, ale tentokrát podstatně nebezpečnější.

Berte prosím na vědomí že to, co jste považovali za zodpovědné plnění ochranných opatření, by znamenal pro mnohé rychlý konec.

Uvedu jen několik příkladů z toho množství nesmyslů, které se odehrály.

- Například takový home office, a následné veselé nákupy v supermarketu.

- Způsob používání, kvalita respirátorů, a hlavně spoléhání na jejich účinnost.

- Meditování o účinnosti léků, mlžení a protlačování neúčinných a těch, na kterých se nejvíce vydělá.

Falešná hra na pomoc nám nepomůže. Jedině do hrobu. Nebude čas spekulovat, jak se ulít z práce nebo na všem vydělat. Zaplatili bychom za to tu nejvyšší cenu v podobě ztráty nejbližších nebo vlastního života.

Jediným a účinným lékem bude svornost.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-