Klimatické šváby. Radioaktivita Vám vyhovuje?

Klimaoxidanti, řešíte skutečné problémy, nebo jen ty hlouposti, za které vám někdo platí? Jen takové, kterými můžete terorizovat a zotročovat obyvatele planety.

Zabýváte se a vadí vám uhlík, který je základním prvkem snad všeho na planetě, ale radioaktivita, která všechno živé likviduje, vám nevadí? To dává smysl jen v případě, že jste švábi, neboť ty jsou schopny, podle toho co jsem se dočetl, přežít i jaderný výbuch.

Sleduji denně dost široké spektrum zpráv, ale nezaznamenal jsem na toto téma nic, že ​​by někdo bubnoval na poplach kvůli používání munice s radioaktivním obsahem. Čili jste s tím v pohodě? A co takhle hrozba použití jaderných zbraní. Konflikt se dost vyhrocuje a může to být otázkou času, kdy někomu prasknou nervy.

Kolik emisí vyprodukovalo několik tisíc tun vybuchlé munice a kolik se vyprodukovalo její výrobou? Nyní to vykompenzujeme tím, že dostaneme doživotní zákaz konzumace vajíček, jíst budeme maso z recyklovaného odpadu, nebo všechny krávy vyzabíjíme, a povolenky na dýchání dostaneme jen na každý druhý den. Co vy na to, sociální inženýři?

Je nejvyšší čas vás pozavírat do blázince nebo poslat na Mars. Alespoň se Marťané pobaví, dokud jich smích neprojde. Zavolám kamarádovi, ať vám dá lepší cenu na letenky.

Elone, dej jim prosím Tě slevu. Dík

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-