Kněží. Vzchopte se, nebojte se!

Třeba chránit Boží dílo před przniteli.

Chraňte důstojnost člověka, který byl stvořen k Božímu obrazu. Neměl by klesnout pod úroveň zvířete. Rozšiřují se deviace, které způsobují rozpad a zánik společnosti. V Bibli je jednoznačně uvedeno proč a jak dopadla Sodoma a Gomora. Je v ní zřetelně a jasně popsáno vše, co se Bohu líbí a co příčí, a také to, jaké to má dopady na životy lidí.

Schvalují se věci, které jsou Bohu odporné a je třeba je odsoudit. Hranice nechutností se posouvají hlouběji a hlouběji. Žijeme v období, kdy se bezmezně uvolnily mravy a už jsou zákeřně napadány dokonce i děti v předškolním věku. Společnost je totálně dezorientovaná a v takovém prostředí může mnoho lidí sejít z té lepší cesty a vyberou si mnohem trnitější.

Odsuď hřích, ne hříšníka. To platí. Nemůžeme však hříšníkovi schvalovat páchání hříchu, ale musíme ho, i ostatní varovat před důsledky. Tím člověka neodsuzujeme, ale pomáháme mu.

Papež obhajuje devianty jako Boží děti. My víme, že jsou. I ti v Sodomě Gomoře byli a učinil s nimi krátký proces. Proč? Neboť jim jejich způsob života nebyl ku prospěchu, ale vedl je do zatracení. Takže pane papež, kam je chcete přivést a kam jim chcete pomoci? Když je nechcete přivést do pekla, tak jejich jednání jednoznačně odsoudíte. Chce-li papež tvrdit nebo nepřímo naznačit, že za to nemohou, neboť se takoví narodili, tak se mýlí nebo zavádí. Každý člověk přišel na svět s určitými vlastnostmi a schopnostmi. To je pravda. Ale nikomu by nemělo být tvrzeno, že nemůže nést svůj kříž a že nemůže žít podle Božích zákonů a přikázání. To je rouhání. Papež je smrtelník jako každý z nás a soudit ho bude Bůh. Jedno je však jisté. Já jsem zodpovědný sám za sebe a musím jednat podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Nemohu se pak vymlouvat na někoho, kdo to měl v hlavě přeházené nebo byl padouch. To by se mě mohli tam nahoře i zeptat, jestli jsem byl normální, a já bych musel smutně konstatovat, že ne.

Kněží. Horlivě odsuzujte hřích a hříšné jednání. Tím neodsuzujete lidi, to může učinit pouze Bůh.

Není degradován jen člověk, ale przněná je celá příroda. Klonují se zvířata a rostliny jsou geneticky modifikovány. Člověk dělá zásahy do toho, co mu nepatří. Je pořeba na to upozorňovat.

Ochraňujte Kristovu církev jako apoštol Petr. K tomu jste se Bohu zavázali.

To, co momentálně zažívá křesťanský svět, nemá obdoby. Je to důsledek toho, že se ze života a myslí lidí vytratil Bůh. Už pro lidi neexistuje, nebo jen jakože, jen aby se neřeklo. Nebráníme si Bohem svěřené území, přičemž víme, jak těžko si ho musely některé národy zasloužit. Rodiště, zázemí, půda, která pro lidi znamenala obživu pro celé generace, už pro lidi nic neznamená.

Propagována je migrace, která je dokonce hlásána jako dobročinnost. Zeptám se vás jinak. Byl snad Bůh podle vás nespravedlivý, umožnil-li člověku se narodit v té či oné zemi? Určitě nebyl. Pokud dopustil války, nezapříčinili je samotní lidé? Chcete soudit Boha? To, že se někdo někde narodil, má přece vyšší smysl a člověk si má toto místo zastat a chránit. Je to místo, které nejvíce odpovídá jeho naturelu a potřebám. Pokud někde vznikly konflikty, tak musí dojít ke smíření a pořádku. Totéž platí i o nás. Láska k bližnímu přece není tolerance jeho lajdáctví, vypočítavosti a svévole.

Ten, kdo si nebrání vlastní zemi, kulturu a nic pro něj neznamená, si bude vážit cizí? Důsledky takového jednání vidíme v některých státech zřetelně. Vyrabované, spálené kostely, nebo předělané na knihovny, turistické atrakce, koncertní sály nebo obchody. Je to čistě materialistický pohled migrantů i jejich příjemců. Takto vzniká chaos, který brzdí ve vývoji všechny. Nehomogenní masa, která neví kde je sever. To je hlavní záměr skrytý za těmi falešnými řečičkami o humanitě.

Třicetiletý zdravý chlap emigruje, uteče od rodiny a nechá doma ženu se třemi, možná pěti dětmi, která se o ně postará a vychová je, přičemž těžce pracuje. Ona je hrdina, a ne ten parazit. Ji je třeba dát za příklad.

Jí Bůh požehná. TOTO JE POTŘEBA VYZDVIHNOUT!

Řekněte lidem, že dostali od Boha to nejlepší, a že když chtějí něco změnit, tak mají poprosit a Bůh jim pomůže. Hledejte a najdete, tlučte a bude Vám otevřeno.

Vidím to, vnímám, cítím a slyším. Chodíte jako kolem horké kaše. Mluvíte nejasně, až by se dalo říci, že blábolíte. Je potřeba se vyjadřovat jasně. Nebuďte vlažní, ani horký ani chladní. Definujte věci přesně, to je vaše poslání, přetavte evangelia do života. Ukažte lidem jasnou hranici mezi dobrým a zlým. Mezi životem a smrtí. Víra je živá přes skutky.

Z každého stavu existuje východisko. Třeba ho hledat tím, že přesně definujeme, co nás až sem přivedlo. To, ako to vypadá, není jen náhoda. Je to výsledek systematického opakovaní těch stejných chyb a přidávání nových, ještě absurdnějších. Uvedl jsem jen pár do očí bijících absurdit dnešního života, které mají na náš život fatální důsledky.

Kněží. Nedejte se obalamutit a uspat hadem. Je sice nejchytřejší polní živočich, ale každý z vás je člověk, který dostal od Boha cit a rozum. Bůh stojí za těmi, kdo plní Boží vůli a žehná jim. Nemáte se čeho bát.          

                                                         Rozšlapejte hadovi hlavu.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-