Lidová sbírka pro posílení protivzdušné obrany

Nadace Zachraň se kdo můžeš ve spolupráci s neziskovou organizací Kolik nám pošlete tolik utratíme, organizuje dobročinnou sbírku na posílení protivzdušné obrany Aliance.
 
Sbírka se uskuteční v prostorech zemědělského družstva v obci Zoufalovce. Na místě vás přivítá předseda družstva pan Naďko s jeho asistentkou paní Čauputvárovou, kteří vám i jako členové místního loutkového divadla zahrají americkou frašku s názvem Upřímnost.
 
Na místě bude i vojenský veterán pan Lektvarský, který zájemcům, jako bývalý zdravotník polní nemocnice, na požádání přeoperuje nos za uši, a to bezplatně s doživotní zárukou od světových farma firem, se kterými úzce spolupracuje. Stačí když podepíšete vaši zodpovědnost.
 
Sbírka bude použita k předělávce vyřazených traktorů na moderní vrtulníky v počtu pět kusů. Dva budou nasazeny u našich severních, dva u východních sousedů, kteří jsou nejvíce ohroženi a jeden umístí symbolicky v Bílém domě uprostřed této světoznámé vesnice. Byl to nápad soudruha Naďka. Můžete nosit i staré železo a spotřebiče využitelné pro náhradní díly, například pračky nebo sekačky, ale i vyřazené hračky, hlavně drony pro potřeby policejního sboru k zajišťování plynulého, nelegálního pohybu migrantů.
 
Část prostředků bude použita na rekvalifikaci bývalých pracovníků živočišné výroby v programu, z každého se jednou může stát novinář.
 
Ve večerních hodinách vám náš pyrotechnik pan Matlovič s dobrovolným hasičem panem Hegridem připravili ohňostroj z vyřazené munice. Přineste si prosím i deštníky, kdyby náhodou létaly nějaké střepiny. Občas se jim něco nepovede. Jak se říká, i mistr kat se někdy utne. Záleží jim na vaší bezpečnosti.
 
Účast přislíbili i někteří členové vlády a předseda parlamentu s mažoretkami, kteří vás přijdou za veselých tónů dechové hudby, vyprovodit na druhý svět.
Do sbírky se připojila i humanitárně katastrofická organizace KAŠLI NATO, která dodá 1000 rakví.
 
VĚŘÍME, ŽE VÁM ZÁLEŽÍ NA NEBEZPEČNOSTI NAŠÍ ZEMĚ, VE KTERÉ SE NEBOJÍTE UMÍRAT.
 

Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-