Migranti, uprchlíci, zbabělci a spekulanti

Zůstaňte pěkně doma. Všude dobře, doma nejlépe.

Vám je doma dobře bez nás a nám je doma dobře bez vás. Čili všem je dobře. Co si můžeme víc přát.

Jsme doma, kde jsme se narodili, máme zde své kořeny, příbuzné i přátele. Jsme srostlí s prostředím a je pro nás přirozené. Mně by bylo v Africe teplo a Afričanovi zase u nás zima. Jeden by nadměrně chladil a druhý topil. Zbytečné cestování a pobíhání nahoru dolů.

Nežádoucí produkování uhlíku, a ještě více uhlíku, až bychom z toho všichni zčernali.

Klaus Schwab by si z toho vlasy vytrhal a Gréta by dostala hysterický záchvat. To určitě nechceme.

Velkolepý plán hlav pomazaných, geneticky modifikovaných géniů. Všichni Evropané se přestěhují na Sibiř, Afričané do Evropy, Asie nabere kurz do Afriky a Američané jsou všude doma. Novodobé stěhování národů. Vyřešíme tisíc problémů a přibude nám milion. V důsledku nemocí a hladomoru, zemře asi tak 60% obyvatelstva planety a sociálně deviantní plánovači s tím budou nadměrně spokojeni. Když migranti, tak přece všichni, nebo kdo má tedy odejít a kdo má zůstat. To je dilema. Tímto tedy žádám o apartmán v centru Bruselu na hlavním náměstí, nejlépe u královského paláce. Předem děkuji Bruselským koním, za vyřízení mé žádosti. Značka-nutně.

Vypočítavost skrýváte za dobročinnost. Potřebujete otroky. Chybí lidé ve službách, výrobě, obchodu, prostě všude? Nemá kdo dělat nebo lépe řečeno, lidem se nechce dělat a chtějí více spotřebovávat, než si vyrobí a připraví? Kolik vyprodukujeme, tolik si můžeme dovolit spotřebovat. Pokud někomu chybí lidé do fabriky, tak ať vyrábí méně nebo si ji postaví tam, kde jsou volné kapacity. Je to lepší pro všechny, pokud jeden člověk pohne zadkem a ne miliony.

Pokud jste si náhodou z domova udělali smetiště nebo rozbombardovanou díru, tak si pěkně vysoukejte rukávy a pusťte se do práce. Chcete odejít někam, kde vám bude lépe bez vlastního přičinění. Uprchlíci, kteří si nevážili svou vlast a nepostarali se o vlastní rodinu, si budou vážit jiné země, kultury a lidí?

Chcete přerozdělovat migranty? Vaším záměrem je všechno zničit.

Mnohé státy se již přebírají ze šoku multikulturního obohacení. Kriminalita, vraždy, znásilnění. Přišli na to, co jsme věděli od začátku.

Toto nemůže fungovat.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-