Milý George

Doufám, že se máš dobře. Dlouho jsme se neviděli. Píši ti při příležitosti výročí vašeho úspěšného převratu u nás. Hezky jste nás oškubali, jako husy. Tomu se říká husarský kousek. V tomto jsi opravdu dobrý, klobouk dolů. Nevadí, máme to u vás odložené a úroky nám tam nahoře nabíhají, nebo ve tvém případě tam dole? Už se v tom nevyznám.

Teď to hlavní, proč ti píšu. Dělám si vážné starosti o tvé investice. Všechny ty ziskové neziskovky, uzavřeně otevřené společnosti musí stát majlant. Kdyby to aspoň bylo k něčemu, ale promiň stojí to za starou bačkoru. Je to banda tlouků a darmožráčů. Furt jen vysedávají po kavárnách, kadeřnických salonech, promenádují se po molech a mudrují o ničem. Sami nejsou schopni nic vymyslet a ani myslet. Čekají, co pošleš v sms-ce a pak to stále opakují, jako porouchaný gramofon. Napíšeš jim, že je zataženo a oni to melou až do posledního dolaru, i když je obloha bez obláčku. Chápu, dnes už dobré lidi těžko seženeš, jen takové čaptáky. A popravdě, proč ses rozhodl zlikvidovat to NATO? Dobrej nápad.

Takže, jsou to vyhozené peníze. Dobře ti radím, zavři jim kohoutky, jde na nás těžká doba. Třeba šetřit. Ať jdou dělat něco užitečného, ​​přijdou na jiné myšlenky a nebudou vymýšlet hlouposti.

Nebuď však smutný, mám i dobrou zprávu. Super investice, tutovka. Je to úplně nová věc, proto musím být diskrétní. Jen tolik ti řeknu, že dělají hračky. Nyní mají masivní reklamu. Nevím, jestli ji i ty z části neplatíš. Vždy jsi měl velké srdce, nikdy ti to nezapomenu. No víš, cena v posledním období dost vyletěla, ale neboj se, vždy jsme se uměli dohodnout.

Tak se měj hezky a očkovat se nenech, neboť silnější virus, než jsi ty nevyrobili. Ani já jsem se nedal. A pozdrav prosím Henryho. Hillary ne, víš že ji nemusím.

Dušan

 


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-