Největším nebezpečím a nepřítelem pro Izrael je Izrael

Tolik zla, co napáchal Izrael od svého vzniku, je v negativním slova smyslu obdivuhodné. Jsou mistři ve vytváření konfliktů a nepřátel. Vyplývá to z jejich nafoukanosti a hlouposti. Myslím, že v současnosti by žádný stát na světě nebyl schopen povraždit tisíce dětí, bombardovat nemocnice, kostely, mešity, školy a označovat to za obranu. Zbabělé krysy.

Většina obyvatel Izraele nemá se židovstvím nic společného. Ani šňůrky od bot.

Tento stát byl uměle vytvořen za účelem destabilizace situace v daném regionu. Něco podobného jako Ukrajina. Vzhledem k tomu, že používaly ochranu od jiných států a hlavně USA, které byly až donedávna světovou velmocí, se jejich arogance mohla naplno projevit. Jenže všeho jen do času. A teď, když je jejich jestřáb ochránce vypelichaný, dementní a těsně před bankrotem, tak jim začíná téci do bot.

Hop nebo trop. Buď dorazí všechny kolem, které dosud terorizovali, dokud mají jakou takovou podporu spojenců, nebo dorazí oni je. Síla jejich nepřátel enormně vzrostla a spojenci jsou vyzáblí. Ono to jde ruku v ruce. Kdyby se válka na Ukrajině vyvíjela opačně, tak by šance na záchranu Izraele byly větší. Jenže Ukrajina válku prohrává a spojenci Izraele se neměli z čeho nažrat a doplnit zásoby. Smůla.

Co se týká těch jaderných zbraní, tak bych na jejich místě moc nevyskakoval. Mohly by jim vybuchnout pod zadkem. Ne nadarmo jim poslali sedm včeliček, tedy raket, které jim jaksi ubzikly a jejich železná kopule byla jaksi děravá.

Nakonec vše dopadne tak, jak má a každý dostane jen to, co si zaslouží.

A jak je to s tou zaslíbenou zemí?

Do té doby budou běhat po zeměkouli, dokud se jim to nesrovná v kebuli.

Čti tenhle článek na blogu Koncept.


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-