Paní Dolinková chce obnovit trest smrti?

Po čtyřech letech bezvládí, bezpráví, anarchie a chaosu máme opět vládu. Netvrdím že dokonalou, ale máme.

To, že jsme se dopracovali k tomu, co zde máme momentálně, bylo asi to jediné rozumné řešení. I když jsme dopředu věděli, že ne ideální. Nemůžeme čekat zázraky ve společnosti, která je v takovém stavu, jako je ta naše. Ale krok dopředu jsme udělali, a i to můžeme považovat za posun dopředu a úspěch, na kterém je třeba stavět a pracovat.

Na tu hrůzu, kterou zde předváděli ti předchozí zoufalci v čele s macechou, by bylo nejlepší co nejdříve zapomenout. Jenže to nemůžeme!!!

Jak se říká, že všechno zlé je na něco dobré, takže to, co zde předváděli, muselo otevřít oči každému. Výsledek vidíme. Neotevřelo. To, co lidi motivovalo volit tu, kterou stranu, je k podrobné analýze.

Vyjádřím se k tomu jen jednou větou. Mnozí lidé nemají vůbec reálnou představu o tom, jak zlepšit stav jednotlivce i celé společnosti. Zlepšit po každé stránce.

Převládají negativní emoce, nezájem, nebo chybí racionální pohled a praktická řešení. Lidé si bez problémů vyberou alternativu, která jim řeže větev pod zadkem. Proč? Protože to nevidí a neumí domyslet. Nechápou to. Proč? Nemají to s čím pochopit. Chápete?

Potom přijde smrtka s „přiblblým“ úsměvem a nabízí vám bezproblémovou eutanazii bez čekání. Člověk, který disponuje IQ alespoň 20, by automaticky čekal, že mu dnes předloží všechny testy, schválení, certifikáty, seznam vedlejších účinků atd. Určete i počty úmrtí, zapříčiněných očkováním. Jenže smrtka nic nevysvětlí, nepředloží, nevyhodnotí. Všude jsou tuny informací o nežádoucích účincích těchto vakcín. Způsobují všechno možné, jen nedělají to, co by měli.

Lidé by měli zpozornět a hledat odpovědi. Ale nezpozorní a neptají se. Proč?

Protože si zvolili smrtku.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-