Pražský masakr. Možná jiná verze

Začala se zde rýsovat určitá verze případu, ale než si uděláme nějaký závěr, je nutné hledat odpovědi na pár důležitých otázek.

Je mi líto to, co se stalo a mám zájem, aby se celá tato hrůzostrašná tragédie spravedlivě vyšetřila. Oběti si to zaslouží.

DK. Všechny informace a indicie naznačují, že se jedná o bezcitného vraha nebo vyšinutého, těžce nemocného jedince.

Otázka první. Bezcitný nebo přecitlivělý?

Na tuto otázku nám umí odpovědět lidé z jeho blízkého okolí. Pozor! Bezcitnost znamená, že někomu bez problémů ublížíte a nemáte s tím žádný problém. Citlivý člověk by nikomu jen tak neublížil a přecitlivělost je to, pokud se vás všechno, co se kolem vás děje, nadměrně dotýká a tím vás to znervózňuje až přivádí do zuřivosti, deprese nebo sklíčenosti. Pociťujete křivdu, jste vztahovační a těžko snášíte bezcitnou společnost.

Já si myslím, že byl přecitlivělý. Pokud ano, tak nás to přivádí na jinou kolej.

Informace se zakoupenými zbraněmi může být pravdivá a není ji důvod zpochybňovat. Jistě je kupoval osobně a je k tomu spousta důkazů. Motivem jejich zakoupení mohlo být klidně i to, že mu lidé skutečně lezli na nervy.

Zkusme si tedy shrnout první část. Někdo ví, že nervově labilní člověk si zakoupil celý arzenál zbraní. A ten někdo také ví, kde se tyto zbraně nacházejí.

Část druhá as ní spojená druhá otázka. Kdo vraždil v Klánovickém lese?

Myslím, že momentálně vyšla navenek jen zpráva, že zbraň, kterou se vraždilo se nacházela v domě, kde byl zavražděn i otec DK. Jenže to není důkaz, že to udělal on.

Otázka třetí. Kde se nacházel DK v době vraždy v Klánovickém lese?

Pokud neznáme odpověď na tuto otázku, tak informace o balistice v takto emocemi nasáklé době neměla vyjít na povrch.

ROZUMÍTE POLICISTI? NEMĚLA. Jedině, že měla vytvořit falešný obraz. Je jasné, že 99% společnosti to vztáhne k jedné osobě, i když nikdo přímo neřekl, že to byla ona. Byl to záměr?

Takže tou zbraní v Klánovickém lese mohl vraždit někdo jiný.

Otázka čtvrtá. Co o tom věděl jeho otec a jaký měli spolu vztah?

Otázka pátá. Nechal by si člověk, který nenávidí otce tak, že ho dokáže zabít, celý arzenál zbraní v jeho domě? A ještě i tu, kterou předtím vraždil?

Na veřejnost byl vypuštěn záznam natočený zpod balkonu univerzity, na kterém byl zachycen střelec, který se po něm pohyboval a pálil na lidi pohybující se po ulici. Tak to aspoň vypadalo. Tento záznam byl údajně natočen náhodně kolemjdoucím policistou a kameramanem.

Bylo by z mé strany cynické, kdybych zpochybňoval něčí odvahu a statečnost, ale jelikož nechci být ani za ovci, tak se v této souvislosti ptám.

Otázka šestá. Byl ten člověk na balkoně DK?

Otázka sedmá. Kdy bylo to video natočeno?

DK poslal matce zprávu o sebevraždě.

Otázka osmá. Posílal ji DK?

Otázka devátá. Nemohl být DK v době střelby už v pytli na balkoně?

Otázka desátá. Ten telegramový kanál v ruštině jste mysleli vážně?

Otázka jedenáctá. Nemohl by se inspirovat i nějakým teroristickým útokem v Americe?

Otázka dvanáctá. Co by udělal nervově labilní člověk, který se dozví, že mu někdo zabil otce, a který měl před tím možná všelijaké myšlenky?

Otázka třináctá. Panuje momentálně ve společnosti napětí a je třeba odvést pozornost?

Ať nám adventní svíce vnesou více světla do tohoto smutného případu.

Vyjadřuji upřímnou soustrast příbuzným a přátelům.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-