Rhodos. Dva důvody zničení ostrova

1. Neschopnost Evropské unie řešit kritické situace. Organizačně i technicky.

2. Záminka a vhodný argument k tomu, aby nám mohli otloukat o hlavu klimatické změny a aplikovat drakonická opatření.

Není se čemu divit, když máme v čele dámu v růžovém kostýmku, která by sotva zvládla post předsedkyně bytového družstva.

Za normálních okolností, by museli takový ostrov za týden technikou tak zaplavit, že by tam bylo vody až po kolena. Jenže to bychom nějakou museli mít a někomu by na tom muselo záležet. Jenže jim záleží na něčem jiném.

Scény jako z hororu, vystrašení obyvatelé a rekreanti, evakuace. Co si mohou propagandisté ​​globálního oteplování více přát. Nebudou se ptát na to, že proč nejsme na běžný požár připraveni. Kdybychom byli, tak by požáry byly všude rychle uhašeny a následky by byly minimalizovány.

Pokud jste si toho nevšimli, tak hoří každé léto a v mnoha státech.

Hlavně, že máme chrabré NATO, které disponuje deseti tisíci důchodci, čtyřiceti tanky, z nichž je aktuálně třicet v servisu a čeká se na náhradní díly a sto padesáti stíhačkami F1, které minulý měsíc absolvovaly cvičení a spotřebovali veškerý benzin, takže teď by museli poslat cisternu do Moskvy, aby nějaký přivezla.

Mám takový dojem, pokud mě intuice neklame, že kolem ostrova je voda. Hm. Co kdyby se tak do hašení pustilo z každé strany několik letadel? Kolik? Deset, padesát, sto padesát, tisíc? Je to takový problém? Utrácejí se zbytečně miliardy na hlouposti. Na vojenské haraburdí, toxické vakcíny, darmožrouty a úplatky.

Kolik CO2 jste zbytečně nechali uniknout do ovzduší, kolik lidí zahynulo a kolik přišlo o majetek, kolik zvířat zahynulo?

Nezkoušejte zde na nás žádné klimatické změny, vy bando zdegenerovaná a plňte si své psí povinnosti. Za všechno budete nést zodpovědnost.

Je to nedbalost nebo záměr?

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-