Škoda, že nemáme prezidenta

Současný prezident nedělá rozhodnutí sám, ale plní vůli toho, co ho do úřadu dosadil. Je zbytečné si na něj stěžovat a nadávat. Třeba spíše popřemýšlet nad tím, jak se tam dostal a nad tím, proč ho lidé volili. Jeho svéprávnost, samostatnost a schopnosti jsou odrážením národa. Papoušek Macron, také není jiný, je přesně stejný a opakuje jen to co musí. Čili jeden kráká, druhý kotkodáká.

Lhostejnost, nezodpovědnost, lenost a hloupost lidí, umožnila zlu vytvořit mechanismy, které vyprofilují ty správné bezcharakterní a bezcitné lidi, kteří jsou za peníze ochotni a schopni všeho. Vždyť takhle to funguje staletí. Osvědčí se ti, kteří po hlavách jiných vystoupají co nejvýše a projdou přes hrubé síto.

Jsou to prezidenti, ministři, papeži, vojáci, bankéři, právníci, soudci, novináři, úředníci, lidé na vyšších nebo nižších pozicích. Rozhodli se sloužit moci a penězům. A tak jsou na obojku a štěkají, jak jim pán přikáže.

Ta vlna, která přinese změnu, se musí zvednout z národa. Energii jí musí dodávat naděje, dobrá vůle, laskavost, pracovitost a poctivost.

Zaslužme se o dobrou vládu a prezidenta.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-