Sláva! Je konec klimatickým změnám

Všichni jsme si vydechli, že je to za námi. Třásli jsme se strachem, že jsme přemnožení. Nikdo nevěděl, kdo je tady navíc.
 
Různé ekologicko, troubologicko, zeleno, růžové katastrofální plány jako elektromobilita, nás pronásledovaly jako noční můra.
 
Téměř už hrozilo, že zemědělci nebudou moci chovat dobytek a pěstovat zeleninu. O mase se nám už pomalu mohlo jen zdát. Fabriky, které zaměstnávají a živí miliony lidí, byly v ohrožení. Topit a svítit jsme začali jen svíčkami.
 
Náhle nastal zlom.
 
Teď, když si naše civilizace dovolila v poušti postavit 7 nádherných klimatizovaných stadionů, ze zisků nám prodávané ropy, které budou po šampionátu rozebrány, neboť tam nikdo fotbal nehrává, při jejichž výstavbě zahynuly stovky dělníků, což samozřejmě všichni dopředu věděli, protože vykonávat tuto otrockou práci při 50-stupňových vedrech nejde bez poškození, nebo fatálního selhání zdraví. Vždyť takto se tam staví všechno a lidé hynou. Dělníci tam dřeli měsíce v extrémních vedrech a nyní si mohou fanoušci vychutnat 2-hodinový zážitek náročného zápasu svých hvězd na klimatizovaném stadionu a při tom vyjádřit své rozhořčení nad nedodržováním lidských práv. Svět paradoxů, nebo imbecilů?
 
Starost některých týmů o barvu kapitánské pásky je přímo dojemná. Jako kompenzaci za uhlíkovou stopu, si každý hráč koupí elektrické SUV pro sebe i manželku nebo přítelkyni.
 
Šílený svět se opět dobře baví. Ať žije Koloseum.
 

Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-