Sloužíte Bohu nebo světské moci?

Pokud jste zapomněli, kdo tady vládne a má nejvyšší moc, tak Vám to připomenu. BŮH.

Žádní úředníci jako papežové, králové, prezidenti, vlády, stínové vlády, šedé eminence, generální tajemníci, mimozemšťané ani jiní smrtelníci.

Je to Bůh, kdo dává život a ze života odvolává. Z jeho vůle máme zdraví, nemoci, majetek nebo chudobu, válku nebo mír. Počasí a jeho výkyvy se nedějí náhodně. To vše slouží pro náš vývoj a je tak, jak má být. A když chceš něco změnit, tak se snaž, přemýšlej a požádej. Stane se jen to nejlepší.

Vše je řízeno podle dokonalého pořádku tak, jako pohyb slunce a planet nebo vývoj lidského plodu. Drobná odchylka by způsobila katastrofu a chaos. Země, jako zóna realizace svobodné vůle, je jistým zdrojem chaosu, ale pouze v uzavřeném prostoru. Změny v programu jsou v kompetenci Nejvyššího. Nazýváme je také Boží milosrdenství, ale slouží pouze k dosažení opětovného pořádku, a ne k prohlubování zmatku.

Pokud někdo obhajuje porušování pořádku a zákonů, je škůdce pro sebe i ostatní.

Komu se klaníte? Myslíte si, že z toho všeho, co jste v životě dostali, vám dal někdo z pozemšťanů? Všechno jste dostali z vůle Nejvyššího. Talenty, nadání, danosti, schopnosti, funkce, pozice, moc, majetek, úspěchy.

Neměl bys moc nade mnou, kdyby ti nebyla dána shora.

Pokud vám někdo něco dal, odkud to měl? Také to jen dostal.

Význam církve nezpochybňuji, ale její současný ubohý stav odpovídá stavu společnosti. Jsou to spojeny nádoby a společnost se za svůj stav nevědomí nemůže vymlouvat na církev. Boha má každý hledat i sám. Nebo snad vaše víra a vděčnost závisí od toho, jaký je farář? Do kostela nechodíte, protože vaší prababičce v osmnáctém století před ním ukradli kolo, nebo jak hloupou výmluvu si ještě najdete?

V řadách kněží jsou určitě i Bohu oddáni, ale je jich žalostně málo.

Církev ať se nediví, proč tak upadá. Proč klesá kvalita božích služebníků a také jejich počet. Většina slouží světské moci, církevní, pozemské hierarchii. Klanějí se sobě navzájem, častují se honosnými tituly. Proč nazýváte papeže svatý otec. Jaký svatý? A komu otec? Nebeský Otec je přece jeden jediný. První Boží přikázání vám nic neříká? Je to parodie na pokoru.

Tvá víra tě uzdravila.

Skvělé! Jenže pak přišel virus a všechno se změnilo. Kostely zůstaly zamčené na tři visící zámky a všude bylo zhasnuto. Olej v lampách došel.

Pán Ježíš visel na kříži, ale církev se skryla pod peřinu.

Boha a Velikonoce porazil virus. Plesnivé a toxické rouško bylo cennější než Boží pomoc. Klaněli se vakcínám, protože to řekl sám vatikánský virolog a vakcinolog, který bez cizí pomoci netrefí do jídelny.

Kdybyste se modlili k Bohu, a byli mu vděční za vše, co pro vás udělal, tak by vás obdařil rozumem a mohli jste tomu celému cirkusu porozumět.

Nalil by vám olej do makovice, aby se vám v ní rozsvítilo, když bude potřeba.

Nevymlouvejte se na církev za náš bídný stav. Oni jsou podobní nešťastníci, bojující sami se svými slabostmi, jako všichni lidé.

Hledejte pravdu a ta vás osvobodí.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-