Startitupu podobní chtěli umlčet Kuciaka

Nikdo nemůže říci svůj názor, a kdo se pokusí mluvit pravdu a ptát na palčivé otázky, tak toho umlčíme.

Startitup.

Jak vznikl? Kdo ho financuje? Jaké má úkoly a cíle?

Je to jako by samotný název napovídal, startupový spontánní pokus o žurnalistiku nebo tvrdý, cílený nástroj informační války v jejímž pozadí jsou tajné služby?

Nástroje jako manipulace, dezinformace, diskreditace, vymývání mozků, propaganda.

Mými posledními články o tom, kdo stojí za nekonečnou válkou na Ukrajině, kdo ji financuje už minimálně od roku 2014 a o pochybné netransparentní sbírce na zbraně, jsem hadovi šlápl na ocas a ten zasyčel. Ono se tomu také říká, trefená husa zakejhá.

Startitup zakejhal dvěma články podivné konstrukce a obsahu.

Jelikož mé informace byly pravdivé a k zamyšlení, tak z nich bylo třeba udělat guláš, a hlavně bylo třeba odvést pozornost podivuhodnými informacemi, které s články ani nesouvisí. Když si člověk jejich články přečte a porovná je s mými, tak mu to není jasné, co to spískali za slátaninu nesmyslů, jako by to psalo nějaké jelito. Jenže to jelito mohl být i nějaký zkušený agent provokatér, který přesně ví, jak lidi manipulovat. Takže řekněme, že to byl agent Jelito.

Do obsahu článku jsou namontovány informace o mých hospodářských výsledcích. Když si to přečte závistivec, stoupne mu tlak a výsledek je jasný. Vinný je Víglaský.

Pro ty, co mají max. dvě mozkové buňky je tam informace o tom, že jsem měnil předměty činnosti, podíly ve firmách a že mám živnost k pronájmu čerpacích stanic, prodej tabákových výrobků a provoz nevýherních automatů.

Ale já prodávám 33 let na 99,9% hračky, firmy jsou pouze mé a všechny peníze jsem vydělal poctivě a platím daně. Žádné pumpy nepronajímám a tabákové výrobky neprodávám. Tak k čemu pak ten záludný způsob k vyvolání negativních pocitů u čtenáře?

Startitup. Závistivci, demagogové, zoufalci a lháři. Když nemají argumenty, tak vás označí za konspirátora a ještě přidali, že jsem měl problémy s policií.

Ne, já jsem neměl problémy s policií. Měli jste napsat, že to jen vy jste chtěli, abych měl problémy s policií, tak nějaký udavačský potkan dal k tomu podnět, jenže policisté nebudou skákat podle toho, jak jim nějaký hlupák bude pískat, takže jsem na policii ani nebyl a ani jsem s jimi nemluvil.

V této zemi ještě naštěstí platí zákon, a ne svévůle Goebbelsovy mládeže.

Už když jsme se dostali k té zákonnosti, tak se chci zeptat generální prokuratury, jestli je v pořádku, aby někdo označoval někoho za konspirátora, a přitom neuvedl čeho se konspirace týká, a ještě z toho dělal i podivné seznamy. Nepřipomíná vám to označování nepohodlných lidí židovskými hvězdami?

Ty jsi vinen, kvůli tobě se máme špatně, ty nekřičíš sláva očkování a Ukrajině, tak tebe označíme za konspirátora. Prostě máš jiný názor než my, vyvolení fašisté.

Teď mám opět několik otázek na Startitup. Poprosím konstruktivní odpovědi, a ne soubor žlučových, dezinformačních a emocionálních výplodů.

Kolik ukrajinských vojáků, mužů a synů padlo od začátku války?

Které státy od roku 2014 financovaly vyzbrojování Ukrajiny, výstavbu vojenských objektů, opevnění a továren na výrobu zbraní?

Bylo to v souladu s dohodami o nepřibližování se vojsk NATO k ruským hranicím?

Myslíte si, že když to státy NATO financovaly, ale vojska byla ukrajinská, tak to jako NATO nebylo?

NATO vyzbrojovalo Ukrajinu nebo vědělo, že ji Rusové napadnou? Pokud je vaše odpověď ano, tak mi budete umět s lehkostí odpovědět na otázku. Bylo spíše vejce nebo slepice? Nebo mi odpovíte podle toho, jak se vám to bude aktuálně hodit?

Jaké území ztratila Ukrajina teprve od začátku letošního roku?

Kolika vojáků jste se zeptali, zda chtějí bojovat a umřít v této nesmyslné válce?

Kolik ukrajinských mužů emigrovalo ze země z důvodu vyhýbání se vojenské službě?

Jaký máte názor na tuto dezerci?

Kolik peněz bylo vybráno na zbraně pro Ukrajinu, co bylo nakoupeno, kdy a kam se převezli a kdo je převzal?

Měli by lidé umírat ve válce jen proto, že si to přeje někdo, kdo se každému vojákovi složil pouze na tatranku, ze které je navíc někým ukousnuto?

Jaký máte názor na 10 000 zabitých dětí v Gaze?

Byl novinář Kuciak zavražděn za to, že se někomu nelíbily jeho názory a jím poskytované informace?

Byl podle vás Kuciak konspirátor, protože ne všechny informace, které uváděl, byly prověřeny a prokázány?

Tak si počkáme na odpovědi a uvidíme, jestli jste Startitup, Shutitup nebo Startitdown.

Loučím se s vámi s pozdravem.

Proletáři všech zemí, vyližte si...

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



  • kategorie
    • Spotřebiče 
  • Dívka/chlapec
zobrazit vybrané
Věková skupina
-
Cena od-do
-