Takže oni nám nerozumí

Výborně. To se mi ulevilo. Pokud nám nerozumí ti, kteří utopili Evropu dvakrát v krvi, tak jsme na nejlepší cestě z pekla ven.

Něco vám prozradím, ale nevím jestli mě pochopíte. K tomu, abyste nás chápali, je potřebný cit a rozum. Šedá hmota v hlavě automaticky neznamená rozum a ve vašem případě si zaměňujete bezcitnost za cit.

NATO je zločinecká organizace, která má na svědomí statisíce nevinných obětí, včetně civilistů. Není se čemu divit, vždyť ji zakládali i fašisté. Odporná verbež, se kterou já nemám nic společného. Ne, nejsme tupá hnědá hmota, která na rozkaz napochoduje a zmasakruje vše co jí stojí v cestě, a nakonec i sebe.

Rusko není náš nepřítel stejně, jako každý jiný národ na této zeměkouli. Také to neznamená, že se nyní některému národu musíme hodit kolem krku a dělat vše podle toho, na co si smyslí. Totéž platí o USA, Číně a dalších větších hráčích. Ty nálepky proruský, pročínský, proamerický, pro a anti si nechte pro sebe pitomci. Chápu, že nemáte normální argumenty, ale více než nálepky vám pomůže studený obklad na čelo.

Ani Hitler nechápal, že proč se ti Slované brání, proč se nechtějí dát pozabíjet nebo zotročit. Pro něj, ale i pro řadu kolaborantů, být otrokem je nejvyšší blaho. Ani židé nechápali co se děje, a že je někdo schopen z milionů lidí udělat mýdlo. Když to pochopili, už bylo pozdě.

Nebýt Rudé armády, tak už neexistujeme. A také ani nemáme prezidenta paní Čaputová. Každý svobodně smýšlející člověk si vydechl, když vyhnali okupanty, což ale neznamenalo, že všechny problémy zmizely. Nemohli, vždyť národ měl určitou úroveň vědomí a u některých jednotlivců bezvědomí, stejně jako dnes. Za množství hnusu byly a jsou zodpovědné domácí krysy, které se umí rychle zorientovat, kde se nachází koryto. Mnozí stát pouze podojili, nic mu nedali, škodili a sabotovali, a pak na něj kydali. Na koho jste to chtěli hodit? My jsme tvořili společenství, stát, my jsme byli za to zodpovědní a měli jsme se postarat o to, aby bylo lépe. Výmluvy typu nedalo se, nemohli jsme, nedovolili nám si strčte za klobouk, zbabělci. Takto fňukat můžete i dnes.

Co jste chtěli, abychom skončili jako Ukrajinci? 300 000 mrtvých, ještě více pomlácených, města duchů, zničená země, ekonomika, infrastruktura a území plné min a hrobů. Pokud se nevzpamatují, tak je takoví vydřiduchové jako vy, koupí za fazolku. Normální Ukrajinci vědí, kdo je jejich skutečný přítel. Vy to ale nejste. Brzy vám to sečtou.

Takže se uklidněte. Víme, o co vám jde. Zaseješ vítr a sklidíš bouři.

Ztrať se nám z očí Satane.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-