Je třeba udržet mír v Evropě

Evropě tiká pod zadkem časovaná bomba. Systematicky vytvářené napětí stoupá z každé strany a výbuch je za rohem.

-Po covidovém teroru je obyvatelstvo zdravotně oslabené, psychicky vyčerpané a zároveň máme poddimenzované zdravotnictví, které nezvládne ani domácí obyvatelstvo.

-Nedostatek energií, potravin, surovin, základního zboží, služeb a jejich vysoká cena.

-Ekonomické a finanční problémy. Inflace, nezaměstnanost, splácení hypoték, nákladů na bydlení, režie, celková nejistota a chudoba.

-Do tohoto mixu negativních faktorů a nálad, se eskaluje závažná uprchlická krize.

Ukrajinci už dnes vědí, že byli oklamáni. Kdo a jak se zajímal o civilisty? Málokdo a minimálně. To, že přijde zima a hlad věděli všichni. I to, že budou muset odejít. Jak jsme se na to připravili? Nijak. Jak jsme jim u nich doma pomohli se zdravotní péčí? Jakou dostali od nás materiální pomoc? Organizoval někdo evakuaci z míst, kde probíhaly boje? Boje těžkými zbraněmi v blízkosti obydlí. Kam šla finanční pomoc? Na nákup zbraní? Kdo ji kdy viděl nebo dostal? Zeptejte se Ukrajinců sami, máte je kolem sebe. Bez jídla a energií bude nuceno zakrátko opustit domovy dalších 10 milionů lidí. Celkem 15-20 milionů lidí. Vrátí se ještě? A kam? Většina se nevrátí. Kalkuloval s tím někdo?

V Evropě je již nyní množství nezaopatřených a neintegrovaných migrantů z Afriky a Blízkého východu. Jsou nespokojení, protože to, co jim bylo slibováno a jejich očekávání nejsou v souladu s realitou. Stoupá mezi nimi napětí. Do toho se valí další vlna utíkající před chudobou a hladem, který je záměrně vytvořen sabotážemi v zásobování. Obyvatelé Evropy jsou sami zdecimováni a již naprosto nejsou připraveni a připravováni na tento nápor. Není dostatek ubytovacích kapacit, jídla, energií a jiného materiálního zabezpečení. Tento stav, který je precizně režírován, přinese pnutí a násilnosti, které mohou vyústit v otevřený boj. Nezapomínejme, že Evropa je nasáknuta celým arzenálem zbraní a munice, které neskončily tam, kam byly určeny a deklarovány.

Většina uprchlíků jsou muslimové. Aktuální mistrovství v Kataru je využíváno k jejich zesměšňování, provokaci a znevažování jejich kultury a náboženství, které víme, že je u nich pevně zakořeněno tisíce let. K čemu to je? Další zdroj napětí. Muslimy u nich doma odsuzujeme za to, co jim v Evropě tolerujeme. Zajímavé, že?

Rozbušek hněvu je připraveno mnoho. Celé minové pole. Pozornost lidí je odpoutávána na jiná, méně důležitá témata. Chce to klid, rozvahu a toleranci. Tak jak jsme se do pasti dostali, musíme z ní ven.

ZIMA JE PŘEDE DVEŘMI, TAK SI ZACHOVEJME CHLADNOU HLAVU.

 


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-