Umělá inteligence UI, neexistuje

Inteligencí disponují jen bytosti, které mají duši. Inteligence je dar. Člověk dostává určitý částečný náhled do univerzální, vesmírné inteligence, která řídí existenci a život ve vesmíru. Tento náhled u člověka nepřesahuje ani 0,01% z celkového rozsahu a který odpovídá jeho duševní úrovni.

To, co se dnes nazývá umělá inteligence, je ve skutečnosti umělý intelekt. Umělý intelekt je pořízen strojem, čili něčím co nedisponuje duší. Intelekt u člověka je soubor znalostí a zkušeností, které nabyl během svého života. Je to čistě rozumová záležitost, která je ještě závislá od vůle člověka a prostředí ve kterém se rozvíjí.

Každá duše, v závislosti na její vyspělosti, disponuje určitými schopnostmi a danostmi. Kromě rozumu jsou jimi svědomí, cit, dobrosrdečnost, empatie, vůle, houževnatost a mnoho jiných. Tyto danosti může člověk během života zdokonalovat a tím se i duševně posouvá na vyšší úroveň.

Inteligence je člověku dávkována v souladu s jeho duševními schopnostmi a kvalitami tak, aby byla vytvořena rovnováha. V opačném případě by informace a znalosti zneužil nesprávným způsobem, což by způsobilo jeho pád.

Intelekt, ale také umělý intelekt, kvalitativně nedosahuje ani 0,001% vesmírné inteligence. Nemůže ji tím pádem ani ohrozit. Člověk, který se poddá umělému intelektu a současně ignoruje vesmírnou inteligenci, je odsouzen k zániku.

Co vlastně vede člověka k rozvoji něčeho, čemu se poddá a co nakonec ohrozí jeho život? Proč předá svůj osud do umělých rukou nějakého stroje? Je to neochota člověka žít svůj vlastní život, rozhodovat se, využívat a rozvíjet své schopnosti, rozšiřovat obzory.

Proč se tedy limitovat a uzavírat do plechové konzervy? Je to na každém z nás, jak se rozhodneme.

Vždyť nám bylo řečeno. Bohové jste.

Čti tenhle článek na blogu Koncept.


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-