Uvřeštěný západ se začíná podobat Ukrajině

My máme nárok na toto, támhle a hento, jako rozmazlené dítě. Vy musíte dělat všechno tak, jak my chceme, musíte se nám přizpůsobit, jinak se co? Hodíte na zem a budete vřískat, nebo si roztřískáte hračku? Ať se líbí, tak se hoďte na zem a vřískejte. Pomůže vám to akorát tak, jak to pomohlo Ukrajině. Trpělivý rodič počká, než se dítě řevem neunaví a hračky, které si zničilo, už nebude mít. Je vymalováno.

Ten, kdo řídí osud, ho řídí spravedlivě a když si chce někdo stěžovat, tak ať se líbí. Každý to jednou pochopí, přepracuje-li se k sebereflexi. Někdy za dost vysokou cenu. Všechny války a konflikty jsou toho důkazem.

Nyní se naskýtá otázka, že až kam hodláme zajít? Kdy se zastavíme a přestaneme vřeštět a přijdeme k rozumu?

Lidé toho světa, který podporuje požadavky Ukrajiny a cítí, že křivda je páchána i na nich, jsou již konfrontováni s názory a požadavky uprchlíků. Jsou objektivní, nebo se nic nezměnilo, a je to opět jen natrčená ruka, dejte mi? Někteří pracují a mnozí ne. Ale i většina těch, co pracují se cítí být ukřivděna, že to západní svět může za to jak dopadli. Zase ne já, ale někdo druhý. Čili vy za to můžete, tak se o nás postarejte, jste povinní. Nejprve šla křivda z východu a nyní i ze západu. Dobře, tak se už vzpamatujte, dokud se vám nepodaří rozbít celý svět.

Nenastavuje nám to tak trochu zrcadlo? Nevidíme se v něm? Vždyť i my jsme se měli, a máme se špatně proto, že za to může soused. Který, ten co nám sedí na krku?

Podobáme se nebo jsme stejní?

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-