Válka fašistů proti Ukrajině, Rusku a všem Slovanům

Volodymyr to vidí. A vy? Nelze to nevidět. Jedině, pokud jste zaslepeni nenávistí.

Fašisté dostali Slovany do válečné pasti. Věří ještě dnes někdo tomu, že někomu záleží na Ukrajincích? Denně jich padne na bojišti přibližně tisíc. Zmasakrovali jich už více než 300 000 a možná až 400 000. Vždyť to je genocida. Jsou posíláni na bojiště bez přípravy a špatně vyzbrojeni. Tady nikomu nejde o ně. Jde jim o to, aby jich co nejvíce pozabíjeli. Kdo se ptá řadových vojáků, jaké mají problémy a jaký mají pohled na situaci? Kdo dělá odtud reportáže? Nikdo, neboť je na to uvaleno informační embargo. Ocitnou se uprostřed boje a za pár hodin po nich ani pes neštěkne. Čím více jich padne nebo odejde z Ukrajiny, tím bude tento region více destabilizovaný a snáze ovladatelný.

Západní architekti fašismu naprojektovali tento masakr a využili k tomu bratrovražednou slovanofobii. Nevím, kde se bere ve Slovanech tato nenávist a fašistické sklony. Velkou roli zde hraje i láska k penězům a zaprodanost čili prostituce.

Čistokrevný Slovan nikdy válku nepodporuje a už natož ne fašistickou, bratrovražednou, proti slovanskou hysterii.

Od začátku nás plánovali vtáhnout do konfliktu, všechny. Slováky, Čechy, Poláky, Bulhary a také Rumuny. Užitečné hlupáky, jako náplň do kanónů. Stále o tom spekulují a hledají k tomu záminku.

Kašleme vám na to NATO. Je nám z duše odporné.

S lidmi, kteří utekli před válečným konfliktem, se na západě počítalo jako s pracovní silou, které už byl akutní nedostatek. Mnozí si chrochtají, že mají pracovníky, kteří jim předtím chyběli. V hotelech, restauracích, službách, obchodě, průmyslu, zdravotnictví a jinde. Určitě vás mají rádi za to, že vám mohou utírat zadky a hrdlačit na vás. A vy si můžete hrát na falešné dobrodince.

Ten tragikomický klaun, pobíhající a poletující po světě jako létající Čestmír, jen vykřikuje: „Dejte zbraně, spoustu zbraní, a ještě i peníze, hodně peněz a ještě koks.“ Vyhrajeme, my je porazíme, celý svět porazíme, dobijeme velkou říši a všichni nám budou sloužit, neboť my jsme velký a slavný, největší. Sláva, sláva, třikrát sláva, jako polní tráva. Co takhle studený obklad na čelo.

Po pýše následuje pád.

Každému, kdo má alespoň jeden mozkový závit od baretu je jasné, že tu válku nemohou vyhrát. Rusové mají převahu naprosto ve všem. Některé zbraňové systémy jsou modernější o tři generace a důležité je, že mají dostatek munice a logistiku. Toto je nad slunce jasné i tomu šaškovi a plně si uvědomuje, v jakém scénáři hraje. Čím déle trvá konflikt, tím více na tom někdo vydělá a tím více lidí zahyne. Ukrajinců, Rusů, Poláků. Dále Čechů a Slováků?

Rusové disponují 10násobnou přesilou zbraní i vojska. Je to nerovný, sebevražedný boj, určený k jejich likvidaci.

Jako zbraně jim dodaly staré haraburdí, které Ukrajince nemohly a nemohou chránit. Pokud i byly dodány modernější zbraně, tak je nedostali do rukou běžní, před nedávném narukovaní vojáci. Nebyly určeny pro jejich bojeschopnost a ochranu. Modernějšími zbraněmi disponují žoldnéři NATO, a jsou používány na jimi určené cíle. Velké množství zbraní, které jim také byly dodány, někdo vykšeftoval a prodal, takže se na bojiště vůbec nedostali. Je možné, že jsou připraveny někde v evropských městech, kam se dostaly přes nehlídané koridory. Kdo ví, na co čekají? To se možná dozvíme, začnou-li někde další pouliční nepokoje, nebo rovnou občanská válka.

Nechali jsme se do toho vtáhnout. Zatím ne až po uši, ale pouze po pas.

Nyní je načase říci válce NE. Válečné štváče je třeba poslat kudy tudy. Toto není náš konflikt a my jsme ho nevyvolali. Nemáme důvod na něj doplácet ekonomicky a už naprosto ne ztrátami na lidských životech. Nesmíme se nechat nachytat na žádnou primitivní provokaci.

Volodymyr to vidí, šaškuje jak jen umí a snaží se vám to všemožně ukázat. Poukazuje na všechny paradoxy a zvýrazňuje je. Je to do očí bijící. A vidíte to i vy? Nevidíte nebo nechcete? Nelze to nevidět, pokud nejste slepí. Bdíte, chrápete nebo jste v narkóze? Ptá se vás, jestli chcete takovou válku i vy. Zda jí řeknete ano nebo ne. Pokud jí řeknete ano, nebo neřeknete nic,

Neplačte, že to je válka nezasloužená.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-