WHO napadl nebezpečný virus

Je to velmi zákeřná nemoc, kdy postiženému virus požírá mozkové buňky. Nejzvláštnější přitom je, že nemocný trpí syndromem spasitelství, a místo aby vyhledal pomoc, chce zachraňovat a léčit zdravé lidi. Následkem je demence a citová otupělost.

Toto onemocnění nepostihlo jen zaměstnance světové zdravotnické organizace, ale i všechny, kteří ji podporují.

Příznaky lze snadno vypozorovat například na řediteli organizace nebo i na jednom z hlavních sponzorů, panu Gatesovi. Pan ředitel je ten, co se podobá na čerta a pan Gates ten, který ještě nikdy nic dobrého neudělal. Jsou to dva sociopati.

Vzhledem k jejich nesvéprávnosti jim navrhuji, aby urychleně podepsaly dohodu o opatrovnictví. My se o ně postaráme. Chce to jen kazajku a klidné prostředí, v nějakém vhodném zařízení.

V případě, že byste zpozorovali u někoho takové podezřelé chování, nahlaste to prosím na naše ministerstvo zdravotnictví, kde už mají zkušenosti s podobnými případy. Paní ministryně jim zároveň ráda poskytne právní poradenství.

U nás budete v dobrých poutech.

WHO je ta banda kriminálníků, která se vyznamenala při tvorbě falešné pandemie a následně poškozením zdraví většině lidem na planetě, vlivem aplikace genové, jako vakcíny, na jejíž následky obrovské množství lidí zahynulo, postupně umírá nebo trpí trvalými následky, jako jsou ochrnutí, oslepnutí, neplodnost, zánět srdečního svalu, rakovina a množství jiných.

Nyní se snaží a nutí všechny státy, aby podepsaly takzvanou pandemickou dohodu, kterou by je chtěli dostat do područí, aby když znovu zinscenují podobnou pandemii, mohly zlikvidovat i zbytky svobod, které nám ještě zbyly, různé covid pasy, zákazy pohybu, cestování a z těch, co ještě neumřeli, vyrobit očkovaných pokusných králíků, bio robotů. To, že na vyvolání paniky použijí nějaké chemické nebo biologické zbraně, není vyloučeno.

Lidi zlikvidují, zmrzačí, zotročí a samozřejmě pořádně vydělají.

WHO ani žádné smlouvy nechci a nepotřebuji. Jste podvodná banda.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-