Záplava migranty je řízena sabotáž

Politici, kompetentní úředníci a jiní spolupachatelé, kteří tuto invazi způsobili tím, že byli součinní při její realizaci nebo nečinně přihlíželi, musí nést trestněprávní odpovědnost za škody a strádání, které tím vytvořily obyvatelstvu.

Co chcete říci vy, v zapomnění odcházející politická elita? Nevěděli jste, že na podzim přichází vlna migrantů? Ale vždyť na to je třeba se připravit rok dopředu. Je třeba mít vypracovaný systém a plán, technické zabezpečení a v neposlední řadě lidi. Nyní se vymlouváte na bankéře od přepážky? Co jste řešili? Hašteřili jste se jako děti v mateřské škole, a přitom se napakovali. Kromě toho, že jste řešili vlastní kšefty, jste se o nic nestarali, neboť jste o žádné řízení státu ani neměli zájem a zároveň to pro vás byla španělská vesnice. Ta jakoby vláda, byla většinu času nefunkční a paralyzovaná.

Nač se tam ještě jednou hrabete? Jste normální? Uvidíme, jestli jsou už voliči vyspělí a zda jsme už i my všichni normální. To, co jste tam skoro čtyři roky předváděli, bylo jak dostat s baseballovou pálkou do hlavy. To muselo vzbudit z hlubokého spánku i dinosaura.

Lidé, stále máte pocit, že referendum o předčasných volbách bylo zbytečné? Kdy se vzpamatujete? Až když vás někdo oloupí nebo znásilní vaše dítě? Čekáte kdy už bude pozdě? Nechce se vám pohnout z gauče? Je vám jedno, že vás někdo podřízne?

Zámořský sociopati se smějí, jak s námi vybabrali a zničili nám životní podmínky, za pomoci zkorumpovaných a hloupých kriminálníků z řad politiků, sponzorovaných parazitických organizací a jiné spodiny. Zaprodali se a spolupracují na likvidaci státu, ve kterém je jejich rodiče vychovávali v důstojných podmínkách. Prodali by i vlastní matku do otroctví.

Tato banda neschopných lhářů a hlupáků pro vás neudělala vůbec nic. Dávají vám almužnu a zadlužují stát o miliardy. Nahnali vás k testování jako dobytek. Vy to nevidíte? Tak jděte k očnímu nebo zpátky do základní školy.

Jste vlastizrádci.

Čti tenhle článek na blogu Koncept


Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-