Zastavme utláčení homosexuálů

Vyzývám Evropské, světové i naše politiky, OSN, Vatikán, lidsko-právní organizace, hnutí, prezidenty, média, bankovní instituce, výrobní firmy a obchodní společnosti k zastavení utlačení homosexuálů.
 
Je třeba zastavit toto nízké, homofobní a nelidské jednání.
 
Bojujme za jejich práva, protestujme a vyjádřeme oprávněný odpor. Pišme dopisy, emaily, komentáře. Buďme zaníceni a rozhořčeni.
 
Zastavili jste jim přísun základních životních potřeb, bezcitně je sankcionujete, posíláte zbraně na jejich likvidaci, znemožňujete cestovat, zrušili jste jim mezinárodní platební styk, kartové společnosti jim odebrali práva používání platebních karet, obchodní společnosti jim neprodávají a nedodávají zboží. Diskriminujete je ve sportu a při tom se oháníte duhovými barvami.
 
Týráte je a psychicky deptáte. Spolupodílíte se na jejich likvidaci. Takto přece docházelo k likvidaci méněcenných lidí, celých národů během druhé světové války, na které byla uvalena kolektivní vina. Tento šovinismus, nacionalismus a fašismus je oprávněně odsuzován.
 
Ruští homosexuálové jsou přece stejní jako každý jiný. Nebo chcete tvrdit něco jiného? Ale pak snad zjistíte, že tam žijí i děti, takové jako máte i vy a rodiče a prarodiče, takoví jako jsou ti vaši.
 
Bubnujte na poplach. A pak, když se vzbudíte ze snu, noční můry tak zjistíte, že tam žije člověk podobný Vám.
 

Návrat na všechny články



Značka
Věková skupina
-
Cena od-do
-